nya casino utan svensk licens

Återkomsten

Kommisarie Van Veeteren ställs inför ett bisarrt och skrämmande människoöde - och inför ett brutalt mord där alla ledtrådar leder bakåt och där frågorna om rättvisa och straff ställs på sin spets.

2018-07-16
Svensk sömnpiller som vanligt!!!
KyLLo
2017-07-20
Bra skådisar, men den här tredelade kriminalserien är inget vidare. Första avsnittet lovar gott, sedan står den mest och tuggar. Kanske hade den blivit något bättre nedklippt till en långfilm.
ClintanTheKing
2014-02-23
Redan i första scenen får man känslan av att det är en tragisk och ruggig historia som kommer utspelas. I klass med första filmatiseringen men inte riktigt med "Kvinna med födelsemärke". Fortfarande krypande bra svensk kriminalare.
Xenox
2012-07-17
Den sämsta av de tre gamla, men fortfarande sevärd.
filmfreak1
2010-08-10
Mycket bättre en dem nya, Taube och Wollter höjer till en 4a
il_genio
2009-07-20
Den bästa Van Veeteren enligt mig. Stundtals väldigt bra skådespeleri
_lucifer_
2008-03-17
Tre bra skådespelare gör ingen film...majoriteten av skådisarna var riktigt dåliga...och slutet förstörde en annars rätt okej film.
Bredman
2007-09-02
Mycket bra
Christofer
2007-08-19
Jag kan hålla med om att fotot och karaktärernas djup är bättre än Beck, men det hjälper tyvärr inte när filmerna är så ofantligt sega och alltid alldeles för långa. Dessutom tycker jag att historierna skiljer sig så lite åt och alla filmer känns väldigt lika. Musiken till denna var dock bättre än de övriga jag sett. Dock kan varken Van Veeteren eller Beck mäta sig med Lassgård som Wallander, han äger!
Malkmus
2006-08-21