Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Åtta på plan


Året är 1919, platsen Chicago. Det ska avgöras vilket lag som blir baseballmästare i World Series. Åtta spelare i det berömda laget Chicago White Sox blir erbjudna 10.000 dollar var av svartabörsspelare för att förlora finalspelet. En skandal som skakade en hel nation.


Originaltitel Eight Men Out
Alternativ titel De svek Amerika
Regissör John Sayles
Manus John Sayles, Eliot Asinof
Genre Drama, 80-tal
Skådespelare John Cusack, Charlie Sheen, D B Sweeney, Michael Lerner, John Mahoney, Michael Rooker, John Sayles, Christopher Lloyd, Clifton James, Nancy Travis, Gordon Clapp, David Strathairn, Don Harvey, James Read, Richard Edson, Perry Lang, Kevin Tighe
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 137
Filmnummer 8668

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2017-02-15
Habilt och bra skådisar, men storyn engagerar aldrig.
MaxMackan
2014-10-12
Engagerar, men inte fullt ut. Tyckte även den blev lite rörig ibland. Men bra skådespeleri rakt igenom.
Lotso
2014-07-05
I sin helhet en bra film överlag. Men där var något som saknades och som inte gick hela vägen för mig, troligtvis hade en större budget hjälpt och den bättre regissör. Sedan var där en unge som skulle vara en "ängel" typ i filmen och han vara bara jobbig. Men med bra presentationer trots att jag hade velat se mer av Sheen, Cusack, Lloyd och karaktären Shoeless Joe och med en välkänd samt intressant historia bakom sig gör denna filmen sevärd. Jag gillade den men hade önskat för mer.
Greven81
2012-04-13
Otroligt tung film att se som Sox-fan men samtidigt rätt informativ... Problemet ligger mer i att filmen är en 80-talare med allt vad det innebär. Skulle vara fantastiskt att sen ny version som helt kopplar bort all komik och gör filmen mörkare. Och gör Comiskey till det kräk han var, det mesas för mycket av Sayles.
Rune2000
2010-02-08
Kul att se en sådan imponerande skådespelartrupp. I övrigt bjöd inte filmen på några större överraskningar vilket beror, till stor del, på att jag redan kände till grundhistorien.
soulie
2007-02-09
bra och ganska kända ansikten är alltid roligt att se och filmen 'är helt klart godkänd
djonipony
2005-07-02
eftersom jag e svag för rättegångsscener så gillade jag slutet, men resten var fan svag.
fridenpaden
2005-06-19
Jag gillar basebollfilmer. Denna film hade underbart bra skådespelare. Kända ansikten var man än tittade. Stark trea, inte särskilt mycket bollspelande, mer om skandalen.
Czechflash
2005-06-02
En väl berättad historia som håller intresset uppe rakt igenom, trots att man inte är ett baseballfan. Inte lika bra som Lone Star, men bättre än Matewan. Kul med en hel del kända ansikten som dyker upp i birollerna. Stark trea.