Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

A Better Tomorrow II


En restaurangägare, hans tvillingbror, en polis och dennes gamla kåkfararbrorsa går samman för att hämnas en gammal vän vars dotter blivit mördad av ett triad-gäng.


Originaltitel Yinghung bunsik II
Regissör John Woo
Manus John Woo, Hark Tsui
Genre Action, Kriminalare, Drama, Thriller, 80-tal
Skådespelare Emily Chu, Ti Lung, Leslie Cheung, Chow Yun-Fat, Shing Fui-on, Kenneth Tsang, Dean Shek, Regina Kent, Ng Man-tat
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 623
Filmnummer 4411

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Zebulonm
2017-04-12
Ettan är snäppet bättre. Chow Yun fat e grym i denna oxå. Men Ken e inte lika skön o cool som sin tvilling Mark var. Det är inte förrän i slutet när han tar på sig Marks rock som han blir nästan lika tung som sin tvilling 😊.
BrutusBeefcake
2016-11-10
Mycket bättre än första filmen! Nästan i samma klass som Hard Boiled, sista uppgörelsen är fantastiskt våldsam. Chow Yun-fat och Leslie Cheung är magiska. Man behöver inte ha sett första filmen för att kunna se denna, så jag rekommenderar att man lika gärna ser denna först. Scenen i restaurangen är helt och hållet rent guld. (11-/15)
bad_droidboy
2015-08-15
Betydligt bättre än ettan men fortf inge vidare bra. Får en trea för feta actionscener och lite fånig dialog
RobinsTaste
2013-12-14
En av få väldigt bra uppföljare. Inte lika meningsfull som ettan, men flera, intressanta roller och sub-plots. All action är otroligt nog, placerat av en anledning som leder vidare storyn. Slutet är bland de bästa action-scener jag sett.

2013-07-07
Tungt, svettigt och nästan lika fängslande som tidigare. Jag älskar att Woo verkligen försöker och lyckas göra en bra uppföljning på sin tidigare film istället för att krafsa ihop något för att mjölka ur mer pengar på. Det känns nytt och fräscht men ändå lika klassiskt som tidigare.
Supernaut
2012-02-01
Bitvis seg och papperstunn plot, men slutet är bland det fetaste i fulmhistorien.
Hypostas
2011-09-17
Oj, det här var verkligen en fånig film. Visst, den innehåller en del bra actionsekvenser, men saknar den lilla trovärdighet som gjorde ettan njutbar. Svag tvåa.
Z3rog
2010-04-11
Precis som MasterChief så kommer jag också ihåg när de rullade de flesta HK John Woo filmerna, och det var ungefär då man blev fast. Kommer inte riktigt ihåg ettan så bra så börjar med att betygsätta denna. En riktigt bra prestation att göra en så bra uppföljare, även om det är lite cheesy att slänga tillbaka Fat som sin tvillingbror.
MasterChief
2010-03-08
kommer ihåg när dem visade dem här filmerna på 6an xD första gången jag såg dem och var över allt förvånad hur grymt bra fimerna var speciellt denna.
Benizakura
2010-01-02
Egentligen inte så jättebra alls men slutstriden alltså, herregud vilket jävla tryck! Episkt!