Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

A Better Way to Die


Handlingen följer en före detta polis som oavsiktligt hamnar i mitten av en tuff kamp mellan FBI och Chicagos undre värld. Båda parterna söker efter en saknad statlig agent som har nyckeln till syndikatets sönderfall.


Originaltitel A Better Way to Die
Regissör Scott Wiper
Manus Scott Wiper
Genre Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Natasha Henstridge, Lou Diamond Phillips, Carmen Argenziano, Scott Wiper, Andre Braugher, Jeanine Basinger, Joe Pantoliano, Wayne Duvall, Mo Gallini
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 93
Filmnummer 8662

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2023-07-05
En jäkla röra med scenarion och karaktärer högt och lågt. Men det är gott om korkad action och i slutändan satt jag ändå där med ett leende.
Djason
2012-05-22
Bättre än väntat och det säger inte lite då den ganska mediokra men vackra Natasha Henstridge är med.

2011-09-29
Jag fick den här för en 10:a på bensinmacken, jag tyckte den var ganska såsig. Men så en eftermiddag när jag borde göra något annat tog jag fram den igen och banne mig var den riktigt kul. Andre Braugher är riktigt bra. Som vanligt.
LasseKongo74
2007-04-02
Ganska B rakt igenom och levererar en stor portion våld av den meningslösa sorten. Glänser till stundtals men inte speciellt ofta.
Bomkia
2007-03-20
Dum story och en huvudrollsinnehavara med typ negativ karisma. Men mycket och ganska skön action. 2+
Fuze
2006-08-30
Kul liten actionrökare. Den är visserligen rätt taffligt regisserad, men allt är gjort med en sådan uppenbar glimt i ögat att det är svårt att inte charmas. Att man aldrig riktigt vet vem som kommer att dö härnäst är ett stort plus. :)
Legolasmorsa
2005-07-06
Jag älskar den här filmen. Den är så jävla hårdkokt! Och förrutom Lou Diamond Phillips är nog Scott Wiper världens tuffaste kille.
Partybwal
2005-05-24
Samtidigt som jag tycker det är extremt synd att Pantolianos roll är så kort (hans karaktär skulle kunna bära en hel TV-serie...) måste jag ge cred för det. Ur dramaturgisk vinkel är det ju jättemodigt.
Klunkenstråle
2005-05-23
Egentligen ytterst intetsägande action. Ett skönt gitarriff i filmens slutsekunder höjer definitivt betyget från 2 till 3.
Julius
2004-12-13
Huvudrollsinnehavaren gör så usel rollpresentation så man kan inte låta bli att tro det är på flit. Sjuk, övervåldsam och udda. Denna film är absolut inte seriös, men klart underhållande.
Visa äldre kommentarer »