A Bloody Aria
Park Young-sun är collegeprofessor i musik. Som den ohämmade kvinnojägare han är tar han en dag med en av sina studenter, In-jeong, på en åktur. De stannar vid en flod och han försöker bli liter mer intim med henne. Men till hans stora förvåning så avvisar In-jeong honom och springer iväg. Medan han väntar på att hon ska komma tillbaka så stöter han på en grupp egensinniga och brutala ungdomar som mycket väl kan ha mördat In-jeong.

Originaltitel | Guta-yubalja-deul |
Regissör | Won Shin-yeon |
Manus | Won Shin-yeon |
Genre | Action, Skräck, Drama, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | Han Suk-kyu, Lee Mun-shik, Shim Hyeong-tak, Kim Shi-hoo, Oh Dal-su, Cha Ye-ryeon, Jeong Kyeong-ho (II), Lee Byung-joon |
Minns denna som en svag trea.
djupt ointressant
ovanligt slut på en ovanlig film. det görs mycket bra film i Korea, o detta e en av dem.
Högt underhållningsvärde och mycket välgjord. Sen så kände jag inte precis någon högre sympati för karaktärerna eftersom man nästan hatade dem flesta.
Överdrivet, ologiskt och taffligt. Ändå är det en hyfsat underhållande absurd film. Jag hade dock förväntat mig en mer raffinerad historia efter att ha lyssnat på alla lovord så länge.
Med en sådan vacker omgivning och sådana råa karaktärer gör att man aldrig får en tråkig stund. Verkligen snyggt gjort och väl genomtänkt. Jag är glad att pojken visade mig filmen, skall genast leta upp fler verk av denna regissör. Se den!!
Snyggt foto, bra spelat, sköna slagsmål och snygga effekter på skadorna! Spännande och även om den utspelar sig i stort sett på samma plats genom hela filmen så blir det aldrig tråkig. Och riktigt sköna karaktärer!
Udda, våldsam. En klar överraskning.
Skönt våldsam, sköna scener, sköna personer! hahaha
Bitvis riktigt obehaglig. Välspelad och oerhört spännande.