Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

En julsaga


Det är jul och Ebenezer Scrooge, en gammal man, som inte alls tror på julens glädje utan föredrar att göra livet surt för sina närmaste och anställda. Han får besök av de tre jularnas spöken som tar honom med på en hissnande äventyr i tiden.

Nyversion av Charles Dickens gamla klassiker.


Originaltitel A Christmas Carol
Regissör Robert Zemeckis
Manus Robert Zemeckis
Genre Drama, Animerad, Familjefilm, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Jim Carrey, Gary Oldman, Fionnula Flanagan, Bob Hoskins, Robin Wright, Colin Firth, Cary Elwes, Fay Masterson, Callum Blue, Lesley Manville, Molly C Quinn, Steve Valentine, Daryl Sabara, Jacquie Barnbrook, Ryan Ochoa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2160
Filmnummer 74145

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av frienatic
Robert Zemeckis håller fortfarande på att leta sig tillbaka till den där framtiden han hittade med sin populära trilogi om just framtiden, ni vet den med flygande skateboards och Hajen del 17. Fra...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2020-11-27
Hur många visioner finns det av denna film? Denna tillhör inte den bästa...
Barneyk
2018-12-25
Den här typen av animerade filmer åldras inte särskilt väl, men även om jag bortser ifrån det så är det en väldigt slätstruken adaption. Men stabil tvåa, inte alls dålig.
ToddDowney
2018-01-26
En av de bästa scenerna i någon Christmas Carol är med i denna. Men som ovanstående redan sagt så är den fruktansvärt ful och okej i sin helhet, lyfts utav Jim Carrey aom spelar riktigt bra.
Krille80
2017-12-24
Jim Carrey i huvudrollen som Ebenezer Scrooge i Robert Zemeckis animerade version av Charles Dickens "En julsaga". Jim Carrey är riktigt bra och animationen lyckad men det finns andra bättre versioner av denna historia.
Biberkolben
2017-12-04
Fruktansvärt groteskt ful, men det är inte helt rättvist att basera hela sitt betyg utifrån det visuella. Som film var den helt okej - lite väl flamsig ibland, men helt klart godkänd. Jim Carreys insatser var mycket bra!
Jompalompier
2016-12-03
Helt ok. Inte lika bra som den tecknade Musse Pigg-versionen som jag håller varmt om hjärtat av sentimentala skäl.
Stygga-Vargen
2016-11-25
Snyggt animerat och hyfsade skådespelarinsatser. Filmen är helt okej men det finns många andra filmatiseringar av denna Dickens-klassiker som är mycket bättre.
F-M-J
2016-01-10
En helt ok filmatisering av Dickens klassiker. +2
BrutusBeefcake
2015-11-30
Oväntat mörk vilket var välkommet då jag förväntad mig en saga åt det lite barnsligare hållet. Men jag tycker egentligen inte att historien till en början ens är särskilt intressant och då är det svårt att uppskatta den fullt ut. Kanske jag började med att se julfilm lite för tidigt i år men jag fick tyvärr inte mycket julkänsla utav denna...Riktigt snygg animering dock. (8-/15)
KillerPutte
2015-11-27
(rek.2) Som befarat inget vidare. Förstår inte varför man använder riktiga skådisar i denna produktion. Sömnpiller.
Visa äldre kommentarer »