Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

A Company Man


Hyeong-Do är företagets hitman. Ett uppdrag går ut på att samarbeta med en man som han sedan skall döda, när han sedan som en tjänst till mannen träffar dennes familj för att lämna pengar uppstår problem. Hyeong-Do börjar känna av sitt samvete för första gången och företaget misstänker att allt inte gått rätt till.


Originaltitel Hoi sa won
Alternativ titel Hoi-sa-won, The Killer
Regissör Lim Sang-Yoon
Manus Lim Sang-Yoon
Genre 2010-tal, Action, Drama, Thriller
Skådespelare Lee Mi-yeon, So Ji-sub, Kwak Do-won, Kim Dong-Joon, Jeon Kuk-Hwan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 48
Filmnummer 102429

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Zebulonm
2017-05-12
Gillar den....
Engravadlax
2016-10-10
Mestadels välgjord, men mestadels trist.
Kimchi
2016-08-24
Välgjord men oengagerande
BrutusBeefcake
2014-07-08
Vrålsnyggt som vanligt när koreanerna gör gangsteraction, fångar mig som tusan igenom hela men jag känner mig ändå inte helt mätt på slutet. Men bra är det, jo jo! (9-/15)
Redfield4ever
2014-01-15
Väldigt by-the-book, tyvärr. Dock är den snygg, har vissa väldigt intressanta bilder och skådespeleriet från Li Mi-yeon är riktigt bra. Jag gillar den, men man vet hur den kommer sluta och tredje akten är ganska svag även i hur den når slutet vilket filmer som denna behöver förlita sig på för att stå ut. Bra, men inget speciellt.
foppa99
2013-04-09
underhållning
bryngel
2013-03-13
Svag fyra, just för att jag älskar den här typen av film och för att skådespelarna är bra, tycker inte det är en dussinfilm, men visst har jag sett liknande någon gång förut, för jag söker upp just den här genren.
Hindsight
2013-01-31
Lite ripoff stämpen över denna. Tänker främst på A bittersweet life. Vissa scener dessutom som hämtade från the bourne supremacy. Bristfällig klippning i actionscenerna framåt slutet dessutom. Helt ok story men inget man inte sett förut. Underhållningsvärdet var ok, men berörde gör den inte. En dussinfilm att döda 90 minuter med helt enkelt.