Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

A Dangerous Man


Efter att ha avtjänat sex år för ett brott han inte begått, släpps Shane Daniels från fängelset med en ursäkt från staten Arizona. Efter några timmar i frihet, blir han vittne till ett polismord utfört av kinesiska maffian som kidnappad flicka och har en säck med drogpengar.


Originaltitel A Dangerous Man
Regissör Keoni Waxman
Manus Keoni Waxman
Genre Action, Thriller, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Steven Seagal, Byron Mann, Jerry Wasserman, Mike Dopud, Byron Lawson, Jesse Hutch, Terry Chen, Shawn C Orr, Marlaina Mah, Vitalij Kravtjenko, Vincent Cheng, Aidan Dee
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 218
Filmnummer 79507

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


raysman
2017-01-25
Början på filmen är riktigt bra och man luras att tro att detta kan bli en steven-film med bra handling, men sedan faller det undan för undan och är i slutändan ännu en i raden av intetsägande Seagal-filmer. Sevärd om man gillar Seagals andra filmer från denna sida millenieskiftet, annars inte.
sven_usling
2015-09-13
Intressant inledning som spårar ur mer och mer för att till sist hamna i en extremt lång och oerhört trist firefight... Synd på den lovande inledningen.
Gordyal
2015-06-17
Tjocka farbrorn är duktigt med arg - åtminstone de första tjugo (som är det bästa sedan Under belägring). Sedan ska filmen prompt börja handla om någonting, och det är inte till dess fördel. Jag hade hellre tittat i nittio minuter på en otrevlig, arg och brutalt våldsam tjock farbror som slår folk sönder och samman utan annat syfte än att visa vad otrevlig, arg, våldsam och tjock han är, än att det ska in någon sorts intrig i filmen. Men tji fick jag. Även om filmen tappar så är det underhållning nästan hela vägen. Fiskmås rockar smällfett! (8+/15)
AlaRegularis
2014-01-29
Helt klart bland de bättre, och våldsammare, Steven-filmerna de senaste åren. Brutala fighter och en Steven i högform.
AsianDawn
2013-09-22
Simpel, men Seagal knäcker handleder i gammal god form!
RichardEk
2013-07-10
En actionvända till i B-filmsträsket, för omväxlings skull inspelad i Kanada och inte i forna Östeuropa. Men det är inte en bra film för det, inte ens enligt en välvillig Seagalskala. Filmen hänger inte ihop, dialogen är smått obegriplig, våldet brutalt utan finess, och kvinnorna som faller för Seagal yngre än någonsin. Det som börjar bli mer och mer intressant är hur länge Seagal kommer att göra filmer av detta slaget. Behöver han alltjämt pengar? Tycker han det är kul? Finns det en väg ut ur detta B-träsk?
Hanness
2012-03-04
Mycket dålig, svag 2a.
Djason
2011-09-11
Fan vad trött jag är på Steven Seagal. han är väl med i 6500 slagsmål i den här filmen men inte en enda slag får någon in på honom. Lägg också till att han är en kass skådis på att agera och ser i denna film ut att vara helt bedövad i ansiktet.
norenorama
2011-06-30
Gillar man Seagal och sett de senaste direkt till video han gjort (som tyvärr vart plågsamt värdelösa förutom "the keeper") så kommer man gilla denna skarpt. Av alla filmer han gjort så en en scen här den mest våldsamma i hans karriär. Hade härligt kul när jag såg denna filmen och kan rekkomendera den till alla som gillar Steven, eller tyckte om honom förr. Ge den en chans, hata den inte per automatik, synd om ni missar denna kuliga film!
Almgren
2011-06-21
Total skitfilm, och Seagal kan ta sitt ego och köra upp det i röven. Han är en äcklig gubbe, värdelös "skådis" och en monumental tönt. Uppenbarligen kan han inte slåss heller eftersom det inte finns en enda snyggt koreograferad fight i hela filmen - istället finns det ett tiotal asfula sekvenser där Seagal står och skiter på sig, medan man klipper in stuntmän som faller och flyger runt honom och lyckas få sina armar "brutna" på de mest bisarra sätt. På tal om detta så gör inte Seagal sina stunt själv ens, så antagligen är det en bodydouble om han ska göra något så ansträngande eller farligt som att sparka högt... Den här filmen gjorde mig enbart förbannad, och Seagal är nu lika svartlistad som Gallifinakis för mig - de är förpassade till den absoluta botten av ett mentalt hål av bajs, och därnere kan ändå till och med Galli få komma upp sig ett snäpp, genom att kliva på Seagals asfula nuna.
Visa äldre kommentarer »