2.1
2.1
A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
Livet som grafisk designer går från fantastiskt till hopplöshet när Charles flickvän gör slut med honom.
Originaltitel | A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III |
Regissör | Roman Coppola |
Manus | Roman Coppola |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Charlie Sheen, Jason Schwartzman, Bill Murray, Patricia Arquette, Mary Elizabeth Winstead, Katheryn Winnick, Aubrey Plaza, Dermot Mulroney, Stephen Dorff, Colleen Camp, Angela Lindvall, Bar Paly, Tyne Stecklein, Margarita Kallas, Alexandra Hulme, CC Sheffield, Gloria Laino, Richard Edson, Fabianne Therese |
Rätt så meningslös film egentligen.
Exakt så dålig som den försöker vara, och som du tror att den kommer vara.
Ta allt som är dåligt med Wes Anderson, ansträngande tråkiga karaktärer och urusel plot, lite sexistiska kvinnoporträtt, lite 70-tals hippie-popart-estetik och alldeles för mycket "smartskumma fantasi- och drömscener så har du den här filmen. Inte ens Bill Murray kan rädda den här. Halvt plågsam. 16/100
Det är pinsamt men trots att det bara är ett par dagar sen jag såg den (och betygsatte den med en tvåa) så kan jag inte för allt i världen påminna mig om vad den handlade om! Och här ovan fick man ingen hjälp så den som skrivit om filmen kanske tyckte som jag. Så det här var slätstruket minsann.
I sin helhet gillade jag denna filmen och fann den bra. Charlie Sheen är väldigt bra i den, karaktärerna är intressanta och handlingen var intressant med hur filmen balanserade fantasin och verkligheten. Jag trodde den skulle vara med svårfattad att förstå men det var den inte för man märkte av vilket som var verklighet och vad som var fantasi ganska enkelt. Det är verkligen ingen film för vem som helst och den lär nog inte falla i smaken för alla. Personligen föll den alldeles utmärkt mig i smaken men smaken lär vara kvar ett bra tag till innan jag tar en ny bit.
Så mycket slätstruken mellanmjölkstvåa det går.
Jag förstår att inte alla gillar filmen, men tycker verkligen att den fått oförtjänt dålig kritik. Främsta behållningen är förstås att den ser så otroligt bra ut, sjukt snygg verkligen. Vidare finns även några scener som även de håller oerhört hög klass, tycker jag. Visst lämnar berättelsen en hel del att önska, men jag gillar det ändå. Perfekt för övrigt med Charlie Sheen som en karikatyr av sig själv.
Öhm nej... Bara nej... Jag förstår inte riktigt varför den här filmen gjorts, vad den egentligen handlar om riktigt eller vad syftet med filmen är. Det känns mest som om det är en film som de gjort lite på skoj. hade inte Bill Murray varit med och hade inte Charlie Cheen passat så bra i den roll han spelar, så hade den fått en 1'a. Se inte denna... Det är bara ett slöseri med tid!
Tyckte den var riktigt trevlig och visste inte om jag skulle sätta 3:a eller 4:a, blir en 3:a så länge men kanske ändrar mig om ett par dagar.
Förstår inte varför den fått så dålig kritik, tyckte den var underhållande och ganska speciell.
Ganska underhållande och Sheen har tillräcklig utstrålning för sin huvudroll.