Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

A Guy Thing


När Paul vaknar upp efter sin svensexa med en främmande tjej bredvid antar han det värsta. När det dessutom visar sig att hon är hans blivande frus kusin är katastrofen total. Pauls försök att reda upp situationen trasslar till saker ännu mer.


Originaltitel A Guy Thing
Regissör Chris Koch
Manus Pete Schwaba, Greg Glienna, Bill Wrubel, Matt Tarses
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Julia Stiles, Jason Lee, Shawn Hatosy, James Brolin, Selma Blair, Lochlyn Munro, Diana Scarwid, David Koechner, Julie Hagerty, Thomas Lennon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1481
Filmnummer 9924

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2019-01-19
Bra!
Barneyk
2017-05-14
Att ljuga och bedra på det här sättet gör en INTE till en good guy! Stiles är dock charmig och cool men håller ju verkligen inte.
Krille80
2014-10-25
En film som underhåller för stunden men som inte stannar i minnet länge. Har du dock inget att göra och vill ha roligt för stunden ska du se den.
Korben_Dallas
2014-01-20
Selma blair gillades, Jason är ganska skön, men blir ändå bara en halvstark 1:a.
Andreas_
2014-01-09
Inte helt kasst och verkligen inte bra heller, utan hamnar någonstans där mitt emellan, Tyvärr är det dock otroligt fånigt från början till slut, och visst kan väl komedier vara lite fåniga OM dom är gjorda med rätt glimt i ögat, men det är verkligen inte denna, så det blir alldeles för mycket fånigheter i manuset och det förstör tyvärr mycket. Även humorn suger rätt hårt förutom ett par stycken scener som man kan småle åt. Sen om man ska analysera hela historien närmare så är den rätt tragisk med tanke på att en stackars tjej som precis ska gifta sig med sin drömkille blir bedragen och sen ska allt runtomkring det vara roligt? nja...otrohet är ett kasst ämne att försöka göra en komedi på enligt mig. Skådisarna då? jo dom är faktiskt allt bra, Jason Lee är fånigt underhållande, och både Julia Stiles och Selma Blair ger bra liv åt sina karaktärer, den som dock överraskade mest var James Brolin som faktiskt var riktigt kul å se i en komedi, för han behärskar denna genre bra, även om hans roll är lite liten. Kan inte rekommendera denna film utan endast påpeka att den är endast duger som ett tidsfördriv i brist på annat, och betyget blir en medel 2:a
ziferN
2013-11-21
Mysig, kul och underhållande film som är riktigt förutsägbar och medioker men humorn i filmen lyfter för all del upp filmen eftersom filmen var faktiskt klart kul. Jag skrattade till flera gånger. Storyn har man också givetvis sett förut men Jason Lee är som vanligt allmänt skön, så det gick att bortse.
Robkiller
2012-09-02
Den här var onekligen hyfsat usel, med mestadels en massa prat och emellanåt några skämtsamma situationer. Den får godkänt för att den ibland lyckas vara riktigt kul, men tyvärr händer detta inte så ofta.
craptastic
2011-07-01
Väldigt förutsägbar och jag såg den bara för att jag schvissa förbi denpå TV. Inte min grej blä
SalotSar
2011-06-30
Förvånansvärt skoj!
Elmore
2010-09-26
Charmig. Varken orginell eller märkvärdig. En alldeles genomsnittlig romantisk komedi. Kan inte förklara det men utan att vara speciellt märkvärdig lyckas ändå Jason Lee höja filmen.
Visa äldre kommentarer »