Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

A Lonely Place to Die


Fem bergsklättrare är på vandring och klättring i de skotska högländerna när de upptäcker en ung serbisk flicka begravd i en liten kammare i vildmarken. De blir jagade i en skrämmande katt-och-råtta-lek av kidnapparna medans de försöker att få flickan i säkerhet.


Originaltitel A Lonely Place to Die
Alternativ titel The Long Weekend
Regissör Julian Gilbey
Manus Julian Gilbey, Will Gilbey
Genre Kriminalare, Thriller, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Melissa George, Ed Speleers, Eamonn Walker, Sean Harris, Alec Newman, Karel Roden, Kate Magowan, Garry Sweeney, Stephen McCole, Paul Anderson, Holly Boyd
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 466
Filmnummer 90141

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rattlesnake61
2020-08-17
Tyvärr en otroligt tråkig och meningslös film.
Robkiller
2019-07-17
Mest en massa springande ... visst lite fina vyer i början, men annars inte mycket att se alls.
Gordyal
2019-04-01
Här trängs massor med potential. Några smärre manusjusteringar och ett par skådisbyten så hade detta kunnat vara en riktig kanonrulle. Bra tempo, bra intensitet och emellanåt även genuin spänning. Jag gillar även hur filmen gång efter annan byter ansikte, så även om klyschorna är många så finns det gott om oförutsägbarheter. Vad som däremot inte funkar är balansen mellan realism och popcorn-känsla, och ett par dumheter är lite väl svåra att ha överseende med. Men på det stora hela är det massor med underhållning. Jag gillar! (9-/15)
BlueDog
2017-10-14
svår att betygsätta. Första halvan en stark fyra, andra halvan en svag trea
Amx
2015-08-17
En förväntad tvåa. Man kan fan inte räkna med mycket logik eller spänning i thriller- och skräckfilmer numera. Trots att den har några år på nacken så kunde den åtminstone hållit en någorlunda röd tråd. Men nej, hela temat ska överges likt den lilla flickan Anna.
need_sleep
2015-05-15
Jag fastnade inte för den här filmen. Var svårt att finna sympati för någon och en hel del ologiska händelser/reaktioner/agerande. Kändes som en billig TV-produktion. Nja, får nöja sig med en 2:a.
Hanness
2014-10-19
Helt OK film.
Adeoo
2014-06-06
Ganska bra. Den är jätte bra gjord, riktigt snyggt och häftigt filmad. Nästan så den hade kunnat få en 4:a bara för det! 6/10
Bumbi78
2014-04-06
Som många andra redan skrivit börjar det här riktigt bra då ogästvänlig vildmark + thriller oftast är en bra blandning. Och spännande blir det en bra stund tills hela konceptet naturligtvis skulle spåra ur. Dock ingen dålig film på temat, men synd att de övergav bergsluttningarna.
kervisch
2013-05-20
2 av 5. Funkar att se.
Visa äldre kommentarer »