Almost Christmas

En dysfunktionell familj samlas under julen för att försöka tillbringa fem dagar under samma tak utan att döda varandra.

jonbo
2019-12-10
Glover lyser med sin närvaro och innehar filmens enda riktiga person. Alla andra och allt annat känns påklistrat.
2018-11-18
Inte den bästa filmen jag sett men långtifrån den sämsta. Helt okej rulle med bra skådisar och ett skönt soundtrack.
Asmorod
2017-12-11
Flat och rörig. Punkt.
Lotso
2017-12-04
I sin helhet är Almost Christmas ingen julfilm som kommer sätta spratt på julglädjen direkt. Det märks att den försöker, men den försöker för mycket. Allting blir bara ojämnt och överdrivet. De dramatiska bitarna blir för dramatiska. Medan de komiska bitarna blir för löjliga. Det hjälper heller inte att karaktärerna inte är särskilt utvecklade eller sympatiska. Där är till och med en sidohandling som aldrig får något avslut. Den enda som gör ett dugligt jobb, och som man sympatiserar något med. Är Danny Glover som pappan. Men även han kan inte rädda denna julen, från att falla samman till en något bortglömd julfilm.