Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.8
av 5

A Moment to Remember


Soo-jin har lätt för att glömma saker. En dag får hon via sin far kontakt med snickaren Chul-soo, som hon genast fastnar för. De påbörjar ett förhållande, men både han och hon tvekar inför att introducera honom för hennes föräldrar. Soo-jins minne blir långsamt allt sämre och sämre. Kanske är hon inte bara tankspridd...


Originaltitel Nae meorisokui jiwoogae
Regissör John H Lee
Manus Kim Yeong-ha, John H Lee
Genre 2000-tal, Drama, Romantik
Skådespelare Jung Woo-sung, Son Ye-jin, Baek Jong-Hak, Lee Sun-jin, Park Sang-gyu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 265
Filmnummer 30313

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ziferN
2014-12-25
Detta blev faktiskt en relativt väldigt ojämn film i mitt tycke, eftersom till stor del, alltså filmen i överlag var ointressant rakt igenom. Jag kände ingenting över allt som hände i filmen och drogs istället bara med igenom filmens gång, tills filmens sista scener dök upp. Då började jag plötsligt, från ingenstans att började gråta som en liten flicka. Lite underligt, när jag tidigare inte kände något under hela filmens gång. Så en trea får den allt.
niin
2014-01-20
så jävla överdramatisk och billig rulle med tonvis av hollywoodklicheer. gränsar till såpopera
Engravadlax
2013-08-24
Inget Before Sunrise direkt. Vissa delar känns som montage, och det är först efter halva filmen som handlingen börjar bli i alla fall lite intressant. Manus och agerande är hyfsat, eller Jung Woo-sung och Son Ye-jin är väl egentligen bättre än sina klyschiga repliker, för det mesta (i brevscenen överspelar Woo-sung en aning...). Jag har svårt att finna filmen engagerande just p.g.a. detta. Bäst är John Lee, skapligt hantverk. Bortsett från manus då. (5/10)
Tolkana
2013-08-13
Korea är sådana mästare på att göra modern film, nu under en tid då Hollywood mest producerat skit. Den var så sjukt vacker och gripande, den fick mig att gråta på slutet. Är så sjukt blödig nu, förälskad, precis läst 1984, och har en mormor som har Alzheimer. Så allt det bidrar till min helhets-upplevelse. Nog den bästa Romantik jag sett.
pufred
2011-12-30
Klyschig koreansk romantisk tårdrypare, påminner lite om "Dagboken". Följer standardmallen rätt bra för asiatisk melodrama (rom-com-tragedi), vilket stundtals gör att den känns som en parodi på en reklamfilm för pojke-flicka-träffas-blir-kära-gifter-sig. Men på något sätt så funkar det jävligt bra. Son Ye-Jin är fantastisk. Och alla känslor som regissören försökt manipulera in i en sitter som en smäck,-skickligt! Bara ta av sig hatten och kasta sin cynicism åt sidan och kapitulera. 3+/4- men jag tycker den tillhör bland det bättre jag sett inom romantik, inom tårdryperi och bland koreanskt så det övre betyget är givet.
JoePesci
2011-12-12
En av de bästa kärleksfilmerna. Stark 4a.
Virrpanna
2011-11-13
Väldigt bra film! Annorlunda kärlekshistoria, dock lite förlång enligt mig.
hohohanne
2011-11-06
SOLKLAR 5A, det är allt jag har att säga.

2011-10-07
Jag är inte mycket för romantik på film, men här föll jag pladask. Vackert, långsamt och bara så bra.
hyochan
2010-08-15
En av mina absoluta favoritfilmer. Strålande skådespel! Ett plus för den underbara musiken.
Visa äldre kommentarer »