Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

A Quiet Place


I en post-apokalyptisk värld lever en familj i total tystnad av rädsla för ett övernaturligt väsen som attackerar vid ljud.


Originaltitel A Quiet Place
Regissör John Krasinski
Manus Scott Beck, John Krasinski, Bryan Woods
Genre Drama, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Emily Blunt, John Krasinski, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cade Woodward, Leon Russom
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1114
Filmnummer 128291

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


norenorama
2021-01-11
Hyggligt super störande att filmen skapar och förstorar problem för att kunna skapa en story runt ett problem som är väldigt lätt att lösa. Typ som att filmen största hot var kyla och att de en kilometer från sitt hus hade en naturlig varmkälla som rinner året om... KANSKE FLYTTA DIT??????????????????????? + att man innom 40 sek kommer på 200 olika hypersimpla sätt att kämpa emot hotet. Exakt 0% chans att mänskligheten skulle ha problem i den där situationen.
Ranma
2020-04-11
Rätt välgjord och väldigt spännande, gick helt klart att se på. Lite plotholes står man väl ut med.
OffTheGround
2020-03-23
Roligare i teorin än i praktiken, tyvärr. Men visst har den sina stunder.
jezebel
2019-12-01
Riktigt mild sås. Är det skräck eller ett actionscifi-drama?
amotherscrime
2019-10-22
En intressant idé som utvecklas till en upplevelse som är svår att genomlida. Plotholes ÖVERALLT och skrattretande karikatyrer till karaktärer. Måste vara den mest överskattade filmen som gjorts under 10-talet. Tycker synd om Blunt som måste vara med i sin mans patetiska ursäkt till film.
BarryHero
2019-10-19
Var lite besviken när jag väl såg den eftersom den utmålades som en skräckfilm. Den är verkligen inte läskig! Och då är jag känslig för otäcka filmer. I efterhand har jag en bättre känsla trots alla logiska luckor (det kryllar verkligen av den). Helt OK postapokalyptisk värld byggs upp och det finns ett par scener som verkligen lever kvar på näthinnan efter filmen är slut. Vill inte säga för mycket eftersom jag anser att man inte bör veta allt för mycket om filmen på förhand. Däremot ska man inte tro att detta är något skräckfilm. Det är snarare ett drama/thriller.
Stygga-Vargen
2019-08-25
Den här skiten lyckas till och med få Ed Woods filmer att framstå som bra...
Rai
2019-04-26
Alltså jag har försökt se den här filmen flera gånger, men jag vet inte det är. Alltid är något som får mig att stänga av efter bara några minuter in i filmen. Jag tror aldrig jag varit så motsträvig att se en film, undantag om det är en Helena Bergström film så klart. Den här filmen har fått höga betyg ser jag, men av mig får den ETT:a eftersom jag tydligen inte klara av att se klart den. Jag tycker bara den verkar så fruktansvärd ointressant att den får mig att må illa.
Andreas_
2019-04-20
Bra och spännande film av John Krasinski som även spelar med i filmen och gör en riktigt bra roll, en skådespelare och regissör som jag gärna vill se mer av i framtiden, jag har redan glömt honom från tiden i The office efter denna film och även 13 hours där han spelar en stenhård soldat. Det är inte mycket dialog i filmen tyvärr, men både Krasinski och Blunt göra enastående prestationer med hjälp av kroppsspråket istället och t.o.m ungarna är duktiga skådisar, även hotet i form av monster, troligen från rymden, är välgjorda och lagomt skrämmande, men som i många filmer är slutet lite tamt och klichefyllt, men i det stora hela en bra och spännande film trots att man inte får någon riktig bakgrundshistoria om var dessa monster kommer ifrån eller varför dom kommit till vår värld osv, klart sevärd, betyget blir en stark 3:a
Halofreak92swe
2019-04-14
Riktigt välgjord och spännande! Hade gärna fått vara längre och ännu råare samt en backstory och fortsätta lite längre.
Visa äldre kommentarer »