A Walk Among the Tombstones

Privatdetektiven Matthew Scudder anlitas av en knarkkung för att ta reda på vem som kidnappade och mördade hans fru.

Originaltitel A Walk Among the Tombstones
Regissör Scott Frank
Manus Scott Frank
Genre Drama, Action, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Liam Neeson, Astro, Boyd Holbrook, Dan Stevens, David Harbour, Adam David Thompson, Ólafur Darri Ólafsson, Sebastian Roché, Danielle Rose Russell, Eric Nelsen, Mark Consuelos, Laura Birn, Whitney Able, Marielle Heller, Natia Dune, Liana De Laurent

Skapad 2019-12-21 av Mat1az
Det är ganska lätt att påstå att Liam Neeson på senare dagar blivit aningen synonymt med actionthrillers – och då speciellt sådana innefattande kidnappningar. På pappret tycks \"A Walk Among ...   Läs mer »

sodomiten
2019-07-20
Jonas, filmens bästa karaktär, borde fått vara med mycket längre. På det hela taget inte mer än en dussin thriller annars.
92axha10
2018-08-19
Hyfsat spännande och underhållande thriller
deswhip
2018-08-04
Jag tycker inte filmen var bra. Rent filmtekniskt är intrigen onödigt komplicerad, filmen tar upp detaljer som inte tillför handlingen något. Den konstnärliga nivån är låg och jag tycker nog att den är lite smaklös också när det kommer till vissa hemskheter. Summa summarum, filmen är inte värd att lägga sin tid på och jag rekommenderar den inte.
Rele
2018-08-04
En spännande men väldigt sjuk och våldsam film. Neeson var duktig. Jag ger en trea.
WillyV
2017-09-18
Hyggligt spännande med en för seg mittendel. Svag trea.
Jamesa
2017-05-28
Förutsägbar men ändå godkänd. Samma men med vissa modifieringar.
annihilat0r
2016-11-20
"A Walk Among the Tombstones" är en habil kidnappningsthriller med den nyktra privatdetektiven Liam Neeson i huvudrollen. Jag bedömer att filmen bör betraktas som godkänd.
Gordyal
2016-10-08
En inte särskilt märkvärdig men ändå okej thriller med neo-noir-vibbar. Aningen seg och utdragen, men ganska hård och bitvis hyfsat brutal. (7+/15)
2016-09-24
Värdelös.
Mr_v
2016-08-18
Neeson är bra och filmen är snygg. Manuset är dock rejält underkokt.