Abigail

Några kriminella kidnappar en ung ballerina och håller henne gisslan i ett stort hus. Men snart upptäcker de att flickan inte är så oskyldig som hon ser ut.

djonipony
2025-03-10
2,5. Bättre första halva än andra. Slutet håller på för länge. Skurkarna är lite för clowniga. Dock kul upplägg, bra spel av lilla tjejen, kul med Elon Musk-lookaliken Durand. Hade kunnat tightas till med 20-30 min. Sjukt att "hiphopparen" dog t.o.m. året innan filmen släpptes.
2024-12-29
Klart underhållande skräckis. Tacksamma miljöer och rejält blodigt.
ItalyErik
2024-09-08
Småläskigt, splattrigt och ganska roligt. Slutet är för utdraget men vägen dit är underhållande.
Hanness
2024-08-29
Duger som underhållning inte mer än så.
Björkman
2024-05-24
Störst plus för att filmen är överraskande välspelad för sin genre av de flesta inblandade (framför allt Dan Stevens) och storyn är ändå lite snyggt mystisk då och då, men framåt slutet tappar filmen enormt. Finalscenerna/upplösningen blir lite för mycket/överdriven. Hade kunna bli väldigt mycket bättre med en intressantare sluttamp.
ThePatient
2024-05-22
Barnskådisen är inte riktigt bra nog för att det ska vara värt en fyra.
PeterTheW
2024-05-10
Nja. Småkul idé och några kul skådisar, men jag tycker inte man gör nåt speciellt av det. Rätt trist.
Jockflake
2024-04-19
Ganska sjyst popcorn underhållning, inget mästerverk, men en helt ok monster/vampyr rulle. Inget superdjup handlingsmässigt, men mot slutet får man en glimt av något som skulle vara kul attt utforska i en uppföljare.