nya casino utan svensk licens

Kommissarie Anna Travis

Kommissarie Anna Travis får sitt första mordfall. Under ledning av James Langton ska hon tillsammans med ett team undersöka flera mordfall som chockerat även de tuffaste poliserna. Ett antal prostituerade kvinnor har mördats under en period av sex år och tillvägagångssättet har varit liknande i samtliga fall. När en sjunde kropp hittas är skillnaden att offret är en ung student men man tror ändå att det är samma person som ligger bakom alla morden. Anna är fast besluten att visa vad hon går för och lyckas avslöja en viktig pusselbit som binder en man till alla fall, Alan Daniels, en högt respekterad skådespelare.

2015-01-10
Första TV-filmen/miniserien kallad Kommissarie Anna Travis på svenska. Jag gillar skådespelarna och karaktärerna de spelar så jag kommer se senare omgångar som kommit. I denna den första historien så handlar mycket om Anna Travis start på jobbet och nya kollegor men jag får också ett bra fall som i slutet blir riktigt intensivt. En bra början även om detta inte är det bästa jag sett från brittiska kriminalare. 3+

2010-06-02
Har duktigt svårt för Reilly. Hon är söt men spelar som en kanna skit.
musikelle
2010-06-01
Gillar den riktigt mkt faktiskt! Kan inte sätta fingret på vad det är jag gillar men nåt är det.
MaraJade
2010-05-20