Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Absolutely Anything


Läraren Neil Clarke upptäcker plötsligt att han har magiska krafter. Bara med en gest kan han få precis vad som helst att hända. Han kan trolla bort en särskilt besvärlig skolklass ? bara för att sedan få dem att återvända till livet igen, vilket han också kan få vilken död person som helst att göra. Han kan även förvandla sin bäste vän till exakt en sådan man som alla kvinnor vill ha mer än något annat i hela världen. Enda haken är att han måste se till att använda rätt ord, och att veta vad det är han egentligen vill. Misstag efter misstag leder honom till den ultimata och mest kniviga frågan som så många före honom har fruktat och haft svårt att besvara ? ska han välja flickan eller hunden?


Originaltitel Absolutely Anything
Regissör Terry Jones
Manus Terry Jones, Gavin Scott
Genre Komedi, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Simon Pegg, Kate Beckinsale, Sanjeev Bhaskar, Rob Riggle, Robert Bathurst, Eddie Izzard, Joanna Lumley, Marianne Oldham, Emma Pierson, Meera Syal, Robin Williams (röst), John Cleese (röst), Terry Gilliam (röst), Eric Idle (röst), Michael Palin (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 401
Filmnummer 113534

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2021-06-14
Väldigt konstig film. Som en barnfilm med vuxenskämt.
pelikan
2021-01-21
Baserad på en inte helt dum idé, och smårolig, når filmen ändå aldrig några högre höjder. En svag trea, för det var inte bortkastad tid ändå.
erasercut
2019-06-09
Ojämnt dålig. När inte ens medverkan av hela Monty Python och dessutom regi av en av dem, kan rädda en film, då är den riktigt dålig.
TJ
2019-06-01
Kul ide, men tramsigt gjort på brittiskt vis. Men vi går alla ikring och tror att vi vet vad vi vill. Något annat än det här vi gör nu. Filmen funderar över den saken. Kanske ville vi ändå leva just på det sätt vi gör, om vi hade kunnat prova alla andra alternativ.
larsen1976
2018-11-11
Lite kul emellanåt.. men inte mer än så.
Kopla
2018-10-12
Idén är ju rolig men känns som mycket outnyttjad potential.
Robkiller
2018-09-26
Komedi med små glimtar av Monty Python humorn. Är lite smårolig emellanåt,...men ibland blir det bara för dumt... i slutändan ändå väldigt underhållande.
Prsoner
2018-03-23
Som en sämre Bruce Allmighty. Seg, långsam och dåliga effekter.
TURGUT
2017-10-31
Detta var inget vidare.
Sarlac
2017-10-17
En del kul scener men i överlag en besvikelse. Hade potential men kastades bort. Stark 2a
Visa äldre kommentarer »