Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Achilles & the Tortoise


Den avslutande filmen i en trilogi om regissörens egna filmskapande och konstnärskap. Här följer vi konstnärsbanan från uppväxten via en kreativ och brokig karriär fram till den äldre mannen - spelad av Kitano själv - som fortfarande producerar kopior av Warhol och Lichtenstein.


Originaltitel Akiresu to kame
Alternativ titel Achilles to kame
Regissör Takeshi Kitano
Manus Takeshi Kitano
Genre 2000-tal, Komedi
Skådespelare Takeshi Kitano, Yûrei Yanagi, Kumiko Asô, Kanako Higuchi
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 108
Filmnummer 66529

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


foppa99
2013-08-29
Inte rolig, inte intressant
zonk
2012-04-01
Garvade en eller två gånger, annars hade det mest en munterhetsnivå i stil med, säg, "vad har jag gjort för att förtjäna detta" av Almodovar. Dvs, rätt svart. Välgjort dock, vilket drar upp betyget till en stark tvåa.

2011-09-22
Kitano är fantastisk.

2010-09-27
kitano är kung - han har både värme och vemod i denna filmen. totalt missvisande att kalla det komedi verkligen. lid för konsten eller brinn är ett citat som nog passar här...
(finnsinte)
2009-12-31
Komedi eller icke, precis som vantat en riktigt skon rulle.
solon
2009-04-06
Fantastiskt i vanlig ordning när Kitanos gäng är i farten. Ren Osugi var som vanligt helt otrolig, och till och med Terajima fick en minut på scen, till min stora förtjusning. Och nej, det här är verkligen ingen komedi.
8bit
2009-03-27
Hur kan man placera denna film under genren komedi (om man nu prompt ska välja EN, vilket är idiotiskt)? Fantastiskt varm och stark film, en mycket fin avslutning på en annars ganska komisk trilogi. Att den skulle sluta visset tycker inte jag, snarare förklarar "Akilles och sköldpaddan" berättelsen väldigt bra. Mysig Kitano, han kan det mesta tycks det.