2.3

Adjö till gänget

Några killar i Brooklyn bildar ett gäng i stadsdelen Flatbush. Från detta ögonblick gör de allt tillsammans. Detta gör många saker lättare men de måste samtidigt hantera nya problem.

Originaltitel The Lords of Flatbush
Regissör Martin Davidson, Stephen Verona
Manus Stephen Verona, Sylvester Stallone, Gayle Gleckler, Martin Davidson
Genre Drama, Komedi, 70-tal
Skådespelare Perry King, Sylvester Stallone, Henry Winkler, Paul Mace, Susan Blakely, Paul Jabara, Dolph Sweet

2016-02-06
Där finns inte mycket till handling att tala om och karaktärerna vill vara så hårda att de istället blir töntiga. Karriärutvecklingen går från 0 till 100 mot slutet när "busarna" blir ansvarstagande män vilket inte var så trovärdigt. Men jag hade aldrig tråkigt under filmens gång. Klippningen är förvånansvärt kompetent med ett bra flyt i storyn och skådisarna verkade ha haft kul under inspelningen. Lite kul att Stallones karaktär skämtsamt kallas Rocky Marciano.
EricSini
2010-09-10
När man sitter i bowlingskjorta och brylcreme i håret är det svårt att inte gilla den här

2010-06-02
Fruktansvärt dålig, tråkig och förutsägbar film som räddas tack vare Stallone men mådde ändå så sjukt dålig pga av hur kass filmen var. Dessutom ingen handling och ja.. Se den inte!
annihilat0r
2010-05-25
Det är kul att se Sylvester Stallone spela en glad karaktär som skrattar mycket och är lite "pojkbusig". Tyvärr håller dialogerna inte måttet. Själva storyn är inte gripande alls. Jag tycker alla "Lords" är töntiga, utom Stallone - som klarar rollen han får över förväntan! Det är massvis som fattas i denna 70-tals ungdomsfilm. Karaktären "Zico" äcklar mig!
djonipony
2006-03-12
inget vidare. bara kuriosa för att en ung sly o fonzie e med.
djonipony
2006-01-05
såg trailer för den på R1-utg av cliffhanger - trodde nästan det var ett skämt =)
NHL
2005-07-15
Maximalt lite intressant eftersom det är en av Stallones mer okända/tidiga filmer och att Henry 'Fonzie' Winkler är med.
Swampy
2004-12-10