billiga elavtal
billiga elavtal

Afro Samurai: Resurrection

När kroppen till Afro Samurais döde far stjäls ur sin grav måste Afro ta upp kampen emot en arme av dödliga fiender för att hand fars själ ska få frid igen.

Originaltitel Afro Samurai: Resurrection
Alternativ titel Afuro zamurai - Yomigaeri
Regissör Fuminori Kizaki
Manus Eric S Calderon, Leo Chu, Eric Garcia, Yasuyuki Muto, Takashi Okazaki
Genre Drama, Animerad, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, Anime, 2000-tal
Skådespelare Samuel L Jackson (röst), Zachary Gordon (röst), Mark Hamill (röst), Lucy Liu (röst), Yuri Lowenthal (röst), Liam O'Brien (II) (röst), Keith Silverstein (röst), Dave Wittenberg (röst), Grey DeLisle (röst)

DrJW
2013-11-22
De blir tjatigt i längden om den ultimata hämnden och de kunde ha gjorts en annan handling, nånting nytt, här kändes de bara upprepat från miniserien. Gillade dock Samuel L.Jackson i rollen och soundtracket.
Llamagirl
2010-05-11
Nja... som sin föregångare.
foppa99
2010-04-15
inte sevärd: eftersom inget e bra med den.
Tohveli89
2009-04-04
Har nästan inget annat att komma med än ett snyggt utseende och passande skådespelare(finns ingen mera afro än Jackson). Tycker väldigt mycket om konseptet, men tyvärr faller den på allt annat, sountracken blir upprepad och storyn berättas enligt mig för snabbt så man får ingen kontakt med nån av karaktärerna.
amam
2009-03-27
Lucy Liu spelar över som fan, fast hon har inte så mycket att jobba med förstås. Samma replik om och om och om och om igen. "I want him to suuuuuffer!". Gud så less jag var på henne mot slutet. Och det är också hon som drar ner betyger från en svag trea till en stark tvåa.
100tonvalspäck
2009-03-12
Har inte sett den tidigare filmen men lyckades iaf hänga med i den (oerhört tunna) storyn. Inledningen är skitsnygg o just där ligger filmen på en stark 4. Sen går det bara neråt, samuel l jackson drar ner betyget iaf ett snäpp, mer störande får man leta efter länge, o då i de allra uslaste filmerna, som fat slags exempelvis.
vanamoj
2009-02-21
Lucy Liu drar ned betyget som inte övertygar alls. Annars en okej uppföljare, man märker att de har försökt men den når inte riktigt enda fram till ettan. Hade tjänat på en längre speltid precis som den första. Bra action och snyggt animerat dock, som alltid.