Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

After


Tessa Young är en 18-årig tjej som går på college, lever ett lugnt liv, har utmärkta betyg och en städad pojkvän. Hon är ambitiös och har alltid planerat saker i god tid... tills hon möter den kaxige Hardin, som har för många tatueringar och piercingar och en mörk hemlighet i bagaget. Tessa faller för Hardin och de inleder ett stökigt förhållande som helt förändrar hennes framtidsplaner.


Originaltitel After
Regissör Jenny Gage
Manus Susan McMartin
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Khadijha Red Thunder, Dylan Arnold, Shane Paul McGhie, Samuel Larsen, Inanna Sarkis, Selma Blair, Pia Mia, Swen Temmel, Meadow Williams, Peter Gallagher, Jennifer Beals, Michael Hull, Sarah Jorge León
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 69
Filmnummer 132768

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JPerlie
2021-07-06
För den som undrar så är detta inte bra för sin genre. Manuset är stressat, skådespelet är många ggr framtvingat och det saknas mycket. Och alldeles för många film montage. De kunde ha använt delar av den tiden till att gå djupare in i karaktärerna istället. Vet att det kommer en fortsättning men det är ingen ursäkt. Och det märks snabbt att den är baserad på en bok om man inte visste det innan. Det är som att man skippade över kapitel ibland och sammanfattade kort.
Abigor
2021-02-14
Oj, vilken besvikelse. Drama, när jag gick in m förväntningarna om en habil psychothriller. För sin genre är detta säkert bra, men inte min grej.