2.1
2.1
After Earth
Efter en kraschlandning upptäcker Cypher Raige och hans son Kitai en planet som människor evakuerade tusen år tidigare.

Originaltitel | After Earth |
Regissör | M Night Shyamalan |
Manus | Gary Whitta, M Night Shyamalan |
Genre | Action, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal |
Skådespelare | Will Smith, Jaden Smith, Sophie Okonedo, Zoë Kravitz, Glenn Morshower, Isabelle Fuhrman, Kristofer Hivju, Sacha Dhawan, Chris Geere, Diego Klattenhoff, David Denman, Lincoln Lewis, Jaden Martin, Sincere L Bobb, Monika Jolly |
Betygsantal | 1956 |
Regissör M. Night Shyamalan har verkligen flitigt sicksackat sig fram under de gångna årtiondena mellan kolossala filmfloppar och ett mindre antal toppar. Men på något underligt vis så har han ... Läs mer »
Späckad med förutsägbara Hollywoodklyschor så det blir en väldigt svag tvåa. Det är min snälla dag...
En svag tvåa för snygga scener, annars totalt värdelös. Shyamalan har fått mycket obefogad kritik för filmer, men den här gången känns kritiken befogad. Den hittills sämsta filmen jag har sett av honom.
Välspelat av grabben. Ok, inte mycket mer.
Fruktansvärt usel. En plåga att ta sig igenom.
Extremt långtråkigt, gnälligt dravel.
Inte så intressant historia helt enkelt.
Vanligtvis älskar jag Science Fiction, men inte denna och ärligt vet jag inte varför, kanske för den är seg eller bara tråkig..
Jag tyckte den var bra och spännande :) Trodde jag inte efter de andras dåliga betyg.
Både Smith och Shyamalan visar vad fritt fall i kvalitet innebär. Skulle kunna gett en 2a som "duger att titta på", men med tanke på vad dom lyckats med förr så blir det straffavdrag. Fy skäms!
Jag undrade hur den skulle bli med en unge i action-rollen och svaret är: en stunds oförarglig närmast skaplig spänning. Avslutande scenen visar på en alternativ titel: Valarnas revansch.