2.4

After.Life

Efter en förskräcklig bilkrasch vaknar Anna upp av att den lokala begravningsentreprenören Eliot förbereder hennes kropp för begravning. Då hon är förvirrad, rädd och fortfarande känner sig vid liv, tror inte Anna på Eliot när han säger att hon är död och lever i livet efter detta. Eliot övertygar Anna att han har förmågan att se och prata med de döda och att han är den enda som kan hjälpa henne. Anna blir tvungen att möta sina djupaste faror och acceptera sin död.

Filminfo

Originaltitel After.Life
Alternativ titel Afterlife, After Life
Regissör Agnieszka Wojtowicz-Vosloo
Manus Agnieszka Wojtowicz-Vosloo, Paul Vosloo, Jakub Korolczuk
Skådespelare Christina Ricci, Liam Neeson, Justin Long, Josh Charles, Chandler Canterbury, Celia Weston, Shuler Hensley

Rele
2022-10-01
En seg film. Manuset var kasst och väldigt konstigt. Trots att Neeson spelade bra ger jag en tvåa.
Makta
2018-06-10
Läste runt lite efter att jag hade sett klart filmen och har fortfarande lite frågor jag inte fick svar på. Vissa effekter och handlingar var väl på den sämre nivån men överlag så var filmen mycket bättre än förväntat!
HerrNenne
2017-08-13
Egentligen en skitfilm. Lite för uppenbar i vad den gör och rätt b-filmsaktig. Men man vet inte alltid riktigt vad man har den, skådespelarna gör ett rätt bra jobb, filmen försöker inte för hårt vara något annat och trots b-filmsvibbarna så funkade det här helt okej. Fin att titta på också, eh.
Robkiller
2016-12-09
En annorlunda syn på levande döda... skådespelarna hjälper till att hålla intresset uppe trots att tempot är lågt... ger något att fundera på även när den är slut, vilket i slutändan gör den sevärd.
2016-10-03
Ganska udda men samtidigt väldigt bra film. Christina Ricci och Justin Long briljerar och även Liam Neeson gör bra ifrån sig. Svag 5:a.
Godzillasaurus
2016-02-09
Desorienterande och läskig långt efter att den tog slut.
Zebulonm
2015-05-02
Kass o helmysko....
DiMMUBoRGiR
2013-03-20
Otroligt fånig och klichéfylld film om döden. Hur kan man anfalla det kanske mest intressanta ämnet som finns - Liv & Död - med sådan ytlighet och brist på finess?
Pillynilly
2012-12-28
Ytterst frustrerande film, men tänkvärd på ett sätt som förhindrar en 1:a eller 2:a. Om man inte gör något av livet och/eller lever det, så är man inget mer än ett vandrande lik. Kunde gjorts bättre, som hur lätt hon gick på det och de konstiga hallucinationerna, men isande obehag av en del scener och Liams kolugna attityd.
BadCharlotte
2011-12-05
Vet inte varför men Christina Ricci är så himla jobbig att kolla på. Avskyr hennes babyface och sättet hon tolkar roller på. Justin Long däremot, han var lika bra som han brukar vara och detsamma gäller Liam Neeson. Helt okej film.