Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Afternoon Delight


En hemmafru i Los Angeles sätter sitt idylliska hipsterliv i fara när hon försöker rädda en strippa genom att anställa henne som barnvakt.


Originaltitel Afternoon Delight
Regissör Jill Soloway
Manus Jill Soloway
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Kathryn Hahn, Juno Temple, Josh Radnor, Jane Lynch, Jessica St Clair, Michaela Watkins, Josh Stamberg, John Kapelos, Keegan-Michael Key, Annie Mumolo, Suzy Nakamura, Noah Harpster, Eugene Cordero
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 197
Filmnummer 102018

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bomkia
2019-01-02
Omslaget var då verkligen missvisande, detta är inte nån svart komedi, det är mer av en kvinna i ett stressat äktenskap som tror hon kan hjälpa en strippa och på samma gång hjälpa sig själv. Den idéen fungerar verkligen inte. Problemet är att jag aldrig fastnar för karaktärerna, allt känns så tunt och påhittat. 2a.
Albion
2017-02-13
Ett oväntat grepp som tar upp intressanta frågor utan att egentligen ta ställning, något som lämnas åt tittaren istället. River ändå inga murar precis men landar godkänt tycker jag. Betyget blir en 3;a
Zipper
2014-10-29
Lite för självupptagen film för att få en fyra. Man problematiserar inte exploateringen av Mckenna tillräckligt, hon blir bara ett redskap för huvudpersonen att förlösa sig själv mer än en fullvärdig karaktär. Hade potential att bli så mycket mer. Stark trea ändå.
Sawatdeedrama
2014-06-08
Egentligen tänkte jag ge filmen en trea, men det kändes lite lågt med tanke på hur mycket jag tyckte om den. Första halvan var fantastisk, annorlunda och intressant, dock försvann den känslan mer och mer mot slutet. Kathryn Hahn var grym, hon passade verkligen sin roll. I det stora hela var filmen riktigt bra och jag är glad att jag snubblade över den.
T3TRiS
2014-04-25
Kathryn Hahn är helt fantastisk. Filmen undersöker relationer, sexarbete och depression, utan att skriva åskådaren på näsan.
PeterTheW
2014-02-16
Inte jättebra och inte dåligt. Däremot intressant och annorlunda nog att hänga med.
AugustDellert
2014-02-12
Afternoon Delight är Quentin Tarantinoa favoritfilm för 2013 och jag förstår varför. En väldigt annorlunda film som inte lutar sig mot några klichéer. Oväntat bra!
filmfreak1
2014-02-07
Hysteriskt och utan förståelig mening.
DIProgan
2014-01-30
Känner mig inte säker på vad sensmoralen blev här eller om den är menad att ha någon. Slutet verkar äckligt ignorant men jag vet inte. Allt är bra fram till slutet med utmärkt skådespel och manus.
Spidde
2014-01-28
Läste om den här för några månader sedan och tyckte den verkade lovande. Väntade mig en komedi, men fick istället ett ganska intetsägande drama som till stora delar känns improviserat. Skådespelarna är bra, men annars finns det inte mycket att glädjas åt här. Skräp som försöker vara något annat.
Visa äldre kommentarer »