A Texas Love Story
Berättelsen om en laglös man som flyr från fängelset och beger sig ut över Texas landskap för att återförenas med sin fru och dotter...

Originaltitel | Ain't Them Bodies Saints |
Regissör | David Lowery |
Manus | David Lowery |
Genre | Drama, Kriminalare, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Casey Affleck, Rooney Mara, Ben Foster, Nate Parker, Keith Carradine, Kennadie Smith, Jacklynn Smith, Charles Baker, Robert Longstreet, Augustine Frizzell, Kentucker Audley, Rami Malek, David Zellner, Turner Ross, Will Beinbrink, Frank Mosley |
Filmnummer | 102017 |
Hade inte större delen av filmen varit inspelad i beckmörker hade den fått en trea. Nu blev jag efter ett tag rätt förbannad på att jag inte såg något.
Man blir deprimerad över den dåliga ljussättningen, speciellt när det filmas i motljus i en bil (vem är det som sitter där egentligen?), suck, Regin är INGET ATT YVAS ÖVER, jag undrade hela tiden hur länge det skulle dröja innan filmen tog slut! Suck igen.
Lågmält, vackert, lagom längd, fina sydstatsaccenter.
Fattig mans Malick!
Rätt svag (och enkel) story sänker en i övrigt välspelad och estetiskt snygg film till en svag trea. För det fanns mycket potential i upplägget och med Foster/Mara/Affleck/Carradine fanns det talang och utstrålning för mer. En halvtimme mer och en mer fördjupande ambition saknades.
Jag gillar skådespeleriet, men storyn var inte så särskilt spännande
Inget att hurra för.. Men inte att gråta för heller.
Vacker inramning men det är ett alldeles för lågt tempo och blir aldrig engagerande med ett manus som inte räcker till och den underkänns, trots det vackra fotot.
Bra skådespelare, snygg och allmänt kompetent men fan vad seg den var. Storyn är väl helt okej men den berättas för långsamt och pretentiöst. Skulle vilja se Casey Affleck i någon riktigt bra film igen.