2.2
2.2
Air

Historien handlar om två ingenjörer i en underjordisk bunker som är mänsklighetens enda hopp för framtida överlevnad.
Originaltitel | Air |
Alternativ titel | Bunker |
Regissör | Christian Cantamessa |
Manus | Christian Cantamessa, Chris Pasetto |
Genre | 2010-tal, Science Fiction, Thriller |
Skådespelare | Norman Reedus, Djimon Hounsou, Sandrine Holt, David Nykl, Paula Lindberg, Peter Benson (I), Michael Hogan |
Sci-fi som egentligen inte har mycket till handling och ett lågt tempo. Håller ändå intresset uppe och känns välgjord. Helt ok.
Spännande koncept och börjar ganska lovande men två bra skådespelare dessutom. Men tappar efter ett tag, händer alldeles för lite, den hade tjänat på att ha mer inslag av mystik eller sci-fi.
Håller med ekneB!
Det finns delar när den här filmen briljerar. När spänningen är så pass hög att den är uppe och nosar på en 4a. Men tyvärr ligger majoriteten av filmen väldigt lågt. Ideen är fängslande och väldigt like filmen Moon med skillnaden att Moon är rakt igenom bra. I slutändan en stabil (lutar mot stark) 2a. Sevärd men kommer inte komma ihåg den när jag går igenom mina betyg för det här året
Inte konstigt att det gick med mänskligheten som det gick när två personer i en bunker inte kan komma överens.
Sopigt, ogenomtänkt manus och överlag tämligen fånigt.
Intressant idé men ganska segt utfört. Norman Reedus spelar precis så där härligt odräglig som han gör i The Walking dead. Djimon Hounsou också bra men det känns lite fel att han heter Cartwright då man hör hans franska brytning ganska tydligt.
Tematiken var bra men resten hade väldigt ojämn kvalitet. Stark tvåa.
2 av 5 funkar att se
2 av 5 funkar att se