Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Alice in Acidland


Alice och hennes väninna Vicki blir inbjuden till ett poolparty av deras lärarinna. Där röker och dricker hon för första gången. Hon får även ta LSD och hon blir genast lesbisk. Den förr så skötsamma Alice börjar nu leva ett liv fullt av droger och sex.


Originaltitel Alice in Acidland
Alternativ titel Alice Goes to Acidland
Regissör John Donne
Manus Gertrude Steen
Genre Kortfilm, 60-tal, Drama
Skådespelare Colleen Murphy, Buxx Banner, Patty Roberts, Janice Kelly, Sheri Jackson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 32
Filmnummer 52533

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


WoodWoman
2014-12-17
Detta är helt enkelt en porrfilm från 60-talet! Låter kul med Lsd trippar, sex, droger sent 60-tal. MEN den är Riktigt jäävla långtråkig! Hela filmen känns som en aldeles FÖR lång sexscen som bara är B, och inte alls underhållande..
JimCarrey
2013-02-17
Snygga tuttar o allmänt snygg film fint slut känner för o smälla på en lapp direkt alltså när man ser detta mästerverket
NekkruEvul
2009-12-16
cheap thrills!!!
DanielMott
2008-06-05
Smoke and Flesh är bättre, men den här är möjligen roligare.
idd
2007-11-14
helt klart en av de roligaste "utbildningsfilmerna" som förstås handlar om att visa dekadens å snusk.. introt i filmen e det kanske tråkigaste skildrade poolpartyt någonsin å att se de taffliga tjejerna försöka spela bisexuella (vilket alla tjejer förstås blir av cannabis) utan att klara av att ens pussa varandra på munnen är sjukt underhållande.. filmen avslutar med en lååång scen i färg där alice lsd-trippar vilken är psykadelisk å riktigt snyggt gjord.. det enda dåliga med filmen är egentligen att typ halva består av en alldeles för lång sexscen som verkligen är jättetråkig att titta på.. trots detta måste det bli ett högt betyg, det här är verkligen underhållning på hög nivå!
Filmgalning
2007-04-29
Den låter roligare än vad den är. Ganska stort sömnpiller.