Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Alices Restaurant


Regissören blev så fascinerad av sången "The Alice's Restaurant Massacre" av Arlo Guthrie att texten till den fick utvecklas till en hel långfilm.


Originaltitel Alice's Restaurant
Regissör Arthur Penn
Manus Venable Herndon, Arthur Penn
Genre Drama, Komedi, 60-tal
Skådespelare Arlo Guthrie, Patricia Quinn, James Broderick, Pete Seeger, Lee Hays, Michael McClanathan, Geoff Outlaw, Tina Chen, Kathleen Dabney, William Obanhein, Seth Allen, Monroe Arnold, Joseph Boley, Vinnette Carroll, Sylvia Davis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 41
Filmnummer 20911

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Asmorod
2019-02-09
FY. FAN.
Alreadyrick
2011-12-22
Kul idé, men den 18 minuter långa låten gjord av Arlo Guthrie räcker inte för en hel film, särskilt inte 110 minuter, man kunde ha kortat ner den lite i så fall. Höjdpunkten var i mitten av filmen då storyn gick efter vad låten berättar, annars var filmen rätt seg.
MagnumSharp
2008-07-31
Jag blev besviken, det i filmen som faktiskt var baserat på låten var klockrent. Det är klart att låttexten antagligen var lite för tunn för att kunna göra en långfilm, problemet låg i att nästan inget av det nyskrivna delarna passade in, det var inte rätt känsla, på tok för lite humor och feel-good och alldeles för mycket intriger.
best_jeppe
2006-05-01
Kunde inte se från att bröllopet började då skivan var så förstörd men det var en trea tills dess. Någon får gärna skicka ett mess och berätta vad som hände efter bröllopet.
Djungelraffel
2005-03-31
jävla skön rulle, kommer antagligen höja till en fyra efter nån titt till.
Kongo
2004-06-16
Ja, artisten är ju bra men frågan är om filmen är det