Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Alien Abduction


En familj på campingsemester åker vilse i bergen och blir plötsligt attackerade av utomjordingar. Inspirerad av rykten om konstiga ljus i Brown Mountain-trakten i North Carolina.


Originaltitel Alien Abduction
Regissör Matty Beckerman
Manus Robert Lewis (IV)
Genre 2010-tal, Skräck, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Katherine Sigismund, Corey Eid, Riley Polanski, Jillian Clare, Jeff Bowser, Peter Holden, Walter Phelan, Jordan Turchin, Kelley Hinman, Ben Sharples
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 63
Filmnummer 111216

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Powha
2017-09-25
Händelselös, tråkiga miljöer, trista karaktärer, tillför inget nytt till någon av genrerna den tillhör.
Djason
2015-08-05
Börjar tröttna på alla found footagefilmer som dyker upp i tid o otid. Visst har denna några riktigt spännande scener och den vinner på sin korta speltid men i det stora hela är detta en ganska lam skräckis.
Bumbi78
2015-07-10
Rätt creepy rätt igenom och förhållandevis välgjord för att vara en found footage. Första halvan är solklart bäst och några scener är riktigt ruggiga. Nu utvecklas det inte som jag kanske hade velat då det mest blir spring i skogen på vanlig manér och lite besviken blev jag ändå, speciellt då själva filmen klockar in på blygsamma 72 min.
Robkiller
2015-05-19
En familj åker runt i skogen när de blir överraskade av utomjordingar. Turligt nog råkar de ha med sig en skakig handkamera som filmar allt. Tyvärr blev det inte mycket att se ändå. Usla skådespelare, dålig regi och mest en massa springande. Visst den försöker skapa lite spänning, men lyckas inte särskilt bra.
TheHorrorfan
2014-09-18
Blev överraskad av den här. Rätt så obehaglig. Tillhör definitivt en utav de bättre filmerna med det här temat. 3,5.
Halofreak92swe
2014-09-12
The Fourth Kind och Signs är exempel på bra filmer i denna genren. Den här var rätt dålig. Småspännande men känns så billig och som om man sett den flera ggr tidigare.
kervisch
2014-08-26
3 av 5. Godkänd.
Engravadlax
2014-07-02
Över medel för found footage horror, och snäppet mer ambitiöst än vad man har kommit att förvänta sig från genren. Inget dåligt tidsfördriv iaf.