1.9
1.9
Alien Abduction
En familj på campingsemester åker vilse i bergen och blir plötsligt attackerade av utomjordingar. Inspirerad av rykten om konstiga ljus i Brown Mountain-trakten i North Carolina.

Originaltitel | Alien Abduction |
Regissör | Matty Beckerman |
Manus | Robert Lewis (IV) |
Genre | 2010-tal, Skräck, Science Fiction, Thriller |
Skådespelare | Katherine Sigismund, Corey Eid, Riley Polanski, Jillian Clare, Jeff Bowser, Peter Holden, Walter Phelan, Jordan Turchin, Kelley Hinman, Ben Sharples |
Händelselös, tråkiga miljöer, trista karaktärer, tillför inget nytt till någon av genrerna den tillhör.
Börjar tröttna på alla found footagefilmer som dyker upp i tid o otid. Visst har denna några riktigt spännande scener och den vinner på sin korta speltid men i det stora hela är detta en ganska lam skräckis.
Rätt creepy rätt igenom och förhållandevis välgjord för att vara en found footage. Första halvan är solklart bäst och några scener är riktigt ruggiga. Nu utvecklas det inte som jag kanske hade velat då det mest blir spring i skogen på vanlig manér och lite besviken blev jag ändå, speciellt då själva filmen klockar in på blygsamma 72 min.
En familj åker runt i skogen när de blir överraskade av utomjordingar. Turligt nog råkar de ha med sig en skakig handkamera som filmar allt. Tyvärr blev det inte mycket att se ändå. Usla skådespelare, dålig regi och mest en massa springande. Visst den försöker skapa lite spänning, men lyckas inte särskilt bra.
Blev överraskad av den här. Rätt så obehaglig. Tillhör definitivt en utav de bättre filmerna med det här temat. 3,5.
The Fourth Kind och Signs är exempel på bra filmer i denna genren. Den här var rätt dålig. Småspännande men känns så billig och som om man sett den flera ggr tidigare.
3 av 5. Godkänd.
Över medel för found footage horror, och snäppet mer ambitiöst än vad man har kommit att förvänta sig från genren. Inget dåligt tidsfördriv iaf.