2.3

Alien Trespass

Året är 1957 och ett flygande tefat kraschar i den kaliforniska öknen. Den mordiska utomjordingen Ghota flyr ur skeppet medan den gode utomjordingen Urp inser att han måste stoppas. Urp tar över en lokal astronoms kropp och med hjälp av den och servitrisen Tammy försöker han rädda jorden.

Originaltitel Alien Trespass
Alternativ titel It Came from Beyond Space
Regissör RW Goodwin
Manus James Swift, Steven P Fisher
Genre Komedi, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Robert Patrick, Eric McCormack, Jody Thompson, Dan Lauria, Sarah Smyth, Sage Brocklebank, Jonathan Young, Jenni Baird, Aaron Brooks, Andrew Dunbar, Tom McBeath

koko
2014-11-09
Jag älskar de riktigt gamla scifi-filmerna och ibland undrar jag hur de skulle se ut om de var gjorda idag. Här är svaret. Mycket underhållande och välgjort. Har du aldrig sett en riktigt gammal scifi-film från 40 eller 50 talet kanske du inte förstår riktigt varför den är som den är.
Robkiller
2011-07-10
hmm ok... någon sitter och kollar på gamla sci-fi B-filmer från 50-talet... tycker "det här verkar ju coolt".... en sån vill jag göra... och sen faktiskt gör en. Modern film men gjord så att den ska se ut som en gammal B-film fast det egentligen inte är det, vet inte hur smart det var egentligen, det blev ju inte direkt bra.
jonbo
2010-12-16
Lätt underhållande pastisch.
dudson
2010-09-28
Skön Pastish på gammla 50-tals rullar...Rejält Snygg!!
Godamodern
2010-09-06
Jag må ha både dålig fimsmak och barnsligt sinne för denna film gillade jag mycket. :)
FilmGuden
2010-06-07
Mer fånig än rolig medveten Kalkon. Alltid kul med Robert Patrick och ganska välgjord hyllning, men känndes inte tillräckligt ärlig.
motoko
2010-04-20
Mycket trevlig nonsensfilm. Stilfullt monster.
Feddan
2010-03-14
Filmen lyckas återskapa 50-tals känslan riktigt bra och monstret är skojigt. Underhållande och snygg rulle, men det är klart att det går lika bra att se ett av originalen istället.
UntzUntz
2010-01-09
vad är grejen med den mysiga färgglada miljön?
niin
2010-01-09
Halva stan dog och alla är fett glada