Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

All About Steve


Mary Horowitz är en excentrisk korsordskonstruktör som blir övertygad om att kameramannen Steve på CCN är hennes stora kärlek. Som resultat förföljer hon honom över hela landet medan han arbetar, för att övertyga honom om att de hör ihop.


Originaltitel All About Steve
Regissör Phil Traill
Manus Kim Barker
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Sandra Bullock, Bradley Cooper, Thomas Haden Church, Ken Jeong, Keith David, Holmes Osborne, Jason Jones, Kerri Kenney, Katy Mixon, DJ Qualls, Luenell, M C Gainey, Howard Hesseman, Beth Grant, Carlos Gómez, Delaney Hamilton
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1102
Filmnummer 76357

Recensioner

Skapad 2019-12-18 av MrsRatched
På Razzie-galan tidigare i år vann All About Steve två kategorier; sämsta kvinnliga skådespelare och sämsta filmpar. Mina förväntningar inför den här filmen var alltså ganska låga.[*] San...   Läs mer »

Kommentarer


Tatty
2019-05-27
Filmen var väldigt rolig som fick mig att le även om den kändes dryg med Sandra Bullocks roll i filmen. Hon kändes och var dryg men älskade hennes roll i filmen ändå. Gillade den skarpt och så slutet också!
Muskelkungen
2019-05-25
När hon ramlat ned i hålet, varför fyllde de inte igen det med cement?
Murvel48
2018-12-09
Sandra Bullock är extremt enerverande i den här rullen - och det var ju ingen överraskning. Dialogen är överlag riktigt dålig - för att inte tala om själva storyn...
yrkeschaufföre
2018-01-28
Jaha, det kände som om jag sett den nyligen. Den funkar bra att se om men trean är inte stark.
yrkeschaufföre
2017-05-07
Sandra är specialist på "quirky-sexy" å här är väl hennes roll byggd på det. Men jag tycker faktiskt att den är ganska bra, det finns ett litet budskap i botten.
Albion
2017-05-06
Ser nu att jag faktiskt sett den tidigare (för fem år sedan) och att ha sett om en så usel film piggar inte upp mig precis. Varför Sandra? Why? Warum? Pourquoi? Betyget blir en 1;a denna gång
Barneyk
2017-02-25
Visst är den dålig men inte alls så usel som dess kritik och razzie-vinster fick mig att tro. Slutet är rent av väldigt fint och uppfriskande för att vara Hollywood. Stark etta!
LTT86
2015-01-29
Jag har samma problem här som jag har i The Proposal, The Heat och Two Weeks Notice. Bullock är mer irriterande än rolig. Och jag hatar att behöva tänka så om Bullock. För jag gillar henne, en av mina kvinnliga favorit skådisar och jag tycker att hon är en rolig skådis... när hon har rätt manus att jobba på. Hon lyckades vara en rolig skådespelare i Speed, Demolition Man och Miss Secret Agent. Men det är såna här filmer som hon gör så får mej att undra.... är det värd att ha Sandra Bullock i favorit lista? Jag ger den här filmen en tvåa för att Bullock åtminstone försökte vara underhållande, även trots att story sög.
Krille80
2014-12-30
Sandra Bullocks karaktär och skådespelarinsats i första delen av denna film är rätt hemsk men sedan ebbar detta ut till något mer tolerant. Detsamma kan sägas om filmen som ju längre in i sin speltid blir mer acceptabel och lättsedd. Inte bra men inte heller den katastrof som filmens Razzie-vinster vill få det till.
Bomkia
2013-10-17
Splittrad och konstig, men på något sätt blir jag iaf underhållen. Inte fullt så dålig som den 1:a FT trodde jag skulle ge. 2+
Visa äldre kommentarer »