Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

All Good Things


David är son i en extremt förmögen familj som sysslar med fastigheter. Han träffar en dag Katie som kommer från enklare förhållanden. De gifter sig och bestämmer sig för att flytta till Vermonts landsbygd. Men Davids far lyckas till slut locka honom tillbaka till familjeföretaget i New York. Katie beslutar sig då för att ta tag i sina studier och deras äktenskap börjar nu knaka i fogarna. David blir alltmer labil och dessutom mycket våldsam och när Katie en dag spårlöst försvinner kommer mörka familjehemligheter upp till ytan. Vad har egentligen hänt med Katie?


Originaltitel All Good Things
Regissör Andrew Jarecki
Manus Marcus Hinchey, Andrew Jarecki
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Ryan Gosling, Kirsten Dunst, Frank Langella, Lily Rabe, Philip Baker Hall, Diane Venora, Michael Esper, Trini Alvarado, Nick Offerman, John Cullum, Maggie Kiley, Liz Stauber, Marion McCorry, Mia Dillon, Tom Kemp, Kristen Wiig, Glenn Fleshler
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1851
Filmnummer 69090

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2020-02-23
Lite småmystiskt, tyckte den var rätt bra, men det planade ut mer och mer. Förändringen bara hände, gick lite för fort och mycket kändes dolt och konstigt. Gosling kändes rätt läbbig.
BarryHero
2018-11-02
Ganska underlig film, fattade inte förrän i slutet att den var baserad på en riktig händelse vilket förklarade en del. Gosling var inte tillräckligt intressant i sin huvudroll för att det skulle bli så mycket av detta.
Stygga-Vargen
2018-07-17
Seg och tråkig gubbfilm. Var ett bra tag sen Gosling var med i nåt bra nu.
Necross
2017-12-30
Bra skådespeleri (troligen bästa Gosling). Man bör se "The Jinx" också.
RustyFilm
2016-12-11
Det börjar mycket lovande med en snygg, intressant och lite komisk inledning. Men det blir snart rörigt och ologiskt och inte ett dugg engagerande. Miljö och stämningsbeskrivande bilder är väl bra men bara det räcker inte för den här typen av film.
Rhonda
2016-11-05
Intressant, men sjukt seeeg.
NoWireHangers
2016-10-15
Storyn - verklighetsbaserad - verkar ju intressant, men hela berättarupplägget känns mest konstigt och filmen engagerar inte särskilt mycket och det känns svårt att få grepp om och förstå Goslings karaktär.
Engravadlax
2016-05-13
Ryan Gosling i sedvanlig ickeform.
Tatty
2016-04-11
Seg film. Hände inge mycket tyckte jag. Och Ryan Gosling gillar jag mycket men tyckte han var lite slapp i filmen.
LenWidleheyt
2015-10-26
Se dokumentären, The Jinx! Den är helt mästerlig. Om du sedan är intresserad av att se den här också, så by all means, den tillför lite drama och nya ideer till historien. På sina egna ben står den inte särskilt högt.
Visa äldre kommentarer »