Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

All In


En far och hans dotter Alicia ?Ace? Anderson har en gemensam passion, poker. Fadern omkommer i en bilolycka men innan dess har han hunnit lära Ace alla sina pokertricks. På universitetet bildar Ace tillsammans med några andra studenter ett team som blir den oslagbara pokermaskinen. Medan insatserna på casinot höjs inser Ace att det inte bara handlar om vilka kort man får på hand, utan i lika hög grad om hur spelar med dem.


Originaltitel All In
Regissör Nick Vallelonga
Manus Loren Comitor, Brenton Goulding
Genre 2000-tal, Komedi, Drama
Skådespelare Dominique Swain, Michael Madsen, Louis Gossett Jr, Colleen Porch, James Russo, Scott Whyte, Michelle Lombardo, Kristen Miller, Christopher Backus, Hayley DuMond, Leo Rossi, Johann Urb, Patricia De Leon, Peter Onorati, Cierra Ramirez, Ken Lerner
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 104
Filmnummer 54403

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2012-12-12
Jag vill ju egentligen inte ogilla en film som innehåller en blonderad Michael Madsen, men det här är lite mer än vad jag klarar av. Manuset är fullproppat med dumheter och klichéer som har slängts ihop till en ohelig blandning. Man försöker berätta flera klichéartade historier på samma gång och sen väva ihop dem till en enda superkliché, och resultatet är häpnadsväckande uselt. Har man lite koll på poker så är det inte svårt att konstatera att pokervärlden och poker som spel är otroligt korkat skildrade också, det hade jag dock räknat med. Swain är dessutom fullkomligt bedrövlig i huvudrollen, och det är en enorm besvikelse att få se att Gunnar Stahl från Mighty Ducks 2 har växt upp och blivit en småvidrig jävel. En del ofrivillig humor och underhållande dumheter blir det förvisso, men alldeles för mycket är för pinsamt för att det ska vara okej, scenen där Swain ska låtsas vara jättedålig på poker är nog det absoluta lågvattenmärket. Så tyvärr Madsen, du får en till brunis
Skullbone
2009-08-21
Det var meningen att hon skulle vara bra på poker, och de gjorde en massa förarbete där dem kollade upp hur folk spelade osv, men sedan vann hon ändå bara på tur varje gång >.< Skådespelarna är inte nödvändigtvis dåliga.... menar Madsen är ju iallafall bra. Men resten var typ helt jävla värdelöst.
högberg
2009-04-18
sämsta pokerfilmen nånsin.
the_donald
2009-03-06
Det absolut sämsta som gjorts i filmväg. Kan knappt kalla det film...
Kekz
2008-11-01
snälla..bara nej..
JollyBob
2008-08-29
Det absolut sämsta jag sett... och det vill inte säga lite. Manuset var mer random än en tärning. Shit Pommes Frites.
jonbo
2008-08-21
Idiotisk.
Dr-Bergwall
2008-07-09
kassa skådespelare, skit manus, dålig poker, ne allt är dåligt med den här filmen
ThomasW-dahl
2008-06-16
Har alltid varit svag för Michael Madsen, men detta var vämjeligt!

2008-05-18
Tredje pokerfilmen jag ser under kort tid. Alla är amerikanska och alla slutar på exakt samma sätt med en heads up mellan de två kombatanterna från filmens början i en stor turnering. Bara det är ganska osannolikt. Men att den ene kastar den bästa handen (alternativt nötterna) i den avgörande handen i samtliga tre filmer är bara så patetiskt att jag inte köper det någon av gångerna. När man ser det i tredje raka pokerfilmen kan man bara skratta åt Amerikas fantasilösa manusförfattare. Att de som skrivit manus till de allra flesta pokerfilmerna dessutom inte tycks kunna något om poker eller sannolikhetslära är också ett faktum. Det här är förvisso ganska underhållande men förbannat korkat, dåligt och helt utan trovärdighet.
Visa äldre kommentarer »