All Over Me

Claude, tonårig baby-butch, skejtar genom livet och den homofoba New York-förorten. Sviken av väninnan Ellen, men stöttad av bögvännen Luke, träffar hon punkiga Lucy -- men är hon den rätta för Claude? Rosad riotgirlromans med storstadspuls.
Originaltitel | All Over Me |
Regissör | Alex Sichel |
Manus | Sylvia Sichel |
Genre | Drama, 90-tal |
Skådespelare | Cole Hauser, Alison Folland, Tara Subkoff, Wilson Cruz, Leisha Hailey, Pat Briggs, Ann Dowd, Gene Canfield, Shawn Hatosy, Vincent Pastore, David Lee Russek |
En "Fucking New York". Hade helt klart dömt ut den på förhand, visade sig vara ett lättsmält men bra tonårsdrama med riktigt starka skådisinsatser. Leder inte till så mycket men helt klart sevärt.
Angsty.
Ytlig tonårsangst utan effekt.
Riktigt bra skådespelarinsatser. Men nja... för ostadig.
En aning ojämn, men riktigt bra skådespel bitvis. Skön alternativ amerikansk känsla över filmen dessutom.
Fucking Åmål är LUGNT bättre. Men det här är också bra. Den är bara värd en trea men Leisha Hailey gör den till en fyra!
Heh, klart bättre än Fucking Åmål skulle jag vilja säga. Riktigt skön film. Stort plus för Leisha Hailey :)
så sorglig men ändå hjärtekrossande vacker fucking åmål-film. :-)
Independent, och det märks. En aning ojämn, men ändå en stark trea.
amerikansk, förorts-fucking åmål. hade gärna sett med svensk text pga mumligt prat.