Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Alone in the Dark


Edward Carnby är en detektiv som specialiserat sig på att utreda övernaturliga händelser. Nu verkar det som att det övernaturliga söker upp honom, kanske på grund av en underlig händelse under hans barndom. Hans före detta flickvän, museiassistenten Aline Cedrac, blir också inblandad när ett mystiskt paket från professor Lionel Hudgens anländer till museet. Löst baserad på datorspelsserien Alone in the Dark.


Originaltitel Alone in the Dark
Regissör Uwe Boll
Manus Elan Mastai, Michael Roesch, Peter Scheerer
Genre Action, Skräck, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Christian Slater, Tara Reid, Stephen Dorff, Will Sanderson, Frank C Turner, Mathew Walker, Mark Acheson, Darren Shahlavi, Karin Konoval, Kwesi Ameyaw
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1384
Filmnummer 20703

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av Locue
1992 dök det första spelet i den kultförklarade Alone in the Dark-serien upp. Kort och gott handlade det om hur en viss Jeremy Hartwood helt abrupt tog livet av sig under mystiska omständigheter, ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av connya
Jag minns \"Alone in the dark\" som ett stelt men ändå atmosfäriskt spel, som i brist på andra liknande skräckspel ändå fångade mig ett antal timmar framför datorskärmen. Det var i alla fall...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2019-11-22
Vilken B-film. Den här filmen var inte bra...
Jamesa
2018-03-14
Det här är bara dåligt. Och tråkigt.
dudson
2018-01-03
Blaha blaha story givetvis. Men ändå skoj se en fräch Slater och Dorfh i samma lågbudget film. Thats a cool point in My book. 2+ för skådis charmen.
Stygga-Vargen
2016-10-19
Ingen höjdare.
ConraDargo
2013-08-25
Min första film av Uwe, inför ett avsnitt av podcasten Eskapisterna, och jag begriper verkligen ingenting alls... Varför man skulle vilja betygsätta någonting annat än en 1:a på denna är för mig en lika stor gåta som vad filmen egentligen försöker berätta för historia, och varför man öht ens filmade skräpet. Inkonsekvent handling, dåligt manus, märkligt genomförd och överspelade actionscener. Det ska bli ett sant nöje att få såga denna i det framtida avsnitten av podcasten.
LTT86
2013-08-21
Wow! Snacka om dålig film.
silvertrain
2013-08-09
Den här filmen har fått många fiender men jag tycker att det är en bra och rätt så häftig film faktiskt. Har dock inte spelat spelet så mycket tyvär. Skulle vara kul.
Murvel48
2013-04-10
Såå dålig var den ju inte. Jag tror en del sätter etta med reptilhjärnan så fort de ser namnet Uwe Boll...
johanfwahlberg
2012-10-29
Boll i sitt esse! Det blir inte mycket skitdåligare än så här. Det kan i sig vara underhållning med rätt sällskap. Och rätt antal öl.
Anvurang
2012-07-10
Jag vet inte riktigt om jag tycker att den här är så fruktansvärd som många verkar tycka att den är. Det finns ju de som är mycket sämre, t.ex Mega shark vs giant octopus. Till skillnad från den filmen så händer det i alla fall något i Alone in the dark. Visst, en jäkla massa grejer är åt skogen i den här filmen, men det finns ändå en del grejer som man kan... skratta lite åt...
Visa äldre kommentarer »