1.4
1.4
Älskling, jag förstorade barnet
Det kan ha sina våndor att bedriva hobbyverksamhet i hemmet. Pappan i familjen är intresserad av elektronik och bygger en apparat som kan förstora saker och ting.
Originaltitel | Honey, I Blew up the Kid |
Regissör | Randal Kleiser |
Manus | Thom Eberhardt, Peter Elbling, Garry Goodrow |
Genre | Komedi, Familjefilm, Äventyr, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Rick Moranis, Marcia Strassman, Robert Oliveri, Keri Russell, Lloyd Bridges, John Shea, Ron Canada, Amy O'Neill, Michael Milhoan, Gregory Sierra, Leslie Neale |
Första filmen var charmig och kul, den här är mest irriterande och dum.
vilket skräp!!!
Som barn tyckte jag det här var den bästa delen i serien och det tycker jag faktiskt fortfarande.
Gillar den då den är rolig och lite galen.
Jag sållar mig från en enad kritikerkår här på filmtipset. Jag tycker tvärtemot vad de flesta tycker här att den var riktigt rolig och underhållande. Rick Moranis spelar sin roll mycket bra, och både jag och min 5-åring fick många skratt. Extrakul var det att de hade filmat en hel del på Freemont Street i Las Vegas där vi alltid brukar bo på hotell :D
Eftersom första filmen var en succè hos mig som liten så var det ingen tvekan om att jag även skulle se denna film då den kom ut på bio. Då den var aktuell tyckte jag om den och minst lika mycket som första filmen men idag känns den lite sämre. 3-
Ett mycket ointressantare scenario än i första filmen, och det är den främsta anledningen till att det här är en sämre film (första var knappast skitbra den heller). Det här blir bara en snällare och barnsligare version av Godzilla eller King Kong eller nån annan film av den typen. Effekterna är sämre den här gången också, vilket skulle kunna bero på att det här helt enkelt är svårare att göra, där chansar jag bara dock. Men när ungen inte är fullt så dryg som ungar på film gärna annars kan vara, så blir det här ganska harmlöst, och då får betyget bli en tvåa
Det är ju en skitfilm, men aa fungerar väl för barn
Skräp jämfört med första filmen. Kommer dock ihåg att jag såg den här när jag var liten och tyckte den var rolig. Specialeffekterna ser fortfarande förvånansvärt bra ut och Lloyd Bridges höjer vilken film som helst.
Den bästa av Älskling, jag-filmerna i mitt tycke. Söt och rolig, gullig pojke...Handlingen är ok i underhållning, men ingen film som man lägger på minnet..