1.4
1.4
Älskling, vi krympte oss själva
På grund av ett enda litet misstag råkar vetenskapsmannen Wayne krympa sig själv, sin fru, sin bror och sin svägerska till minimal storlek. Tillsammans tar de sig an allehanda äventyr som dyker upp.
Originaltitel | Honey, We Shrunk Ourselves |
Regissör | Dean Cundey |
Manus | Karey Kirkpatrick, Nell Scovell, Joel Hodgson |
Genre | Komedi, Familjefilm, Action, Äventyr, Mysterium, 90-tal |
Skådespelare | Rick Moranis, Bug Hall, Allison Mack, Eve Gordon, Robin Bartlett, Stuart Pankin, Jake Richardson, Carlease Burke, Mila Kunis, Erica Luttrell, JoJo Adams, Lisa Wilhoit, Theodore Borders, Laura Dunn, Ashleigh Sterling |
Tyvärr, Älskling-filmerna är bara för larviga. Den första filmen var okej, den andra filmen var sämre, eftersom det inte fanns samma barn, men var ändå någorlunda okej. Men denna film.... är... Läs mer »
För att vara en tredje film i en serie och som släpptes direkt på video är det inte helt illa ändå. Den är roligare och bättre än den andra filmen i alla fall men jag skulle inte kalla den bra. Upp till första filmen är det ett bra kliv.
Inte rolig alls...
De två första är ju bättre men den här är också bra. Stark 3:a.
En harmlös och småtrevlig filmserie det här. Den här delen är bättre än andra filmen helt enkelt eftersom förminskning är roligare än förstoring, det finns också ganska mycket som man kan göra med ett sånt scenario, så det känns inte som en total upprepning av första filmen. Men jag tror inte det förvånar någon om jag säger att det finns brister här. Man får ju ha en del överseende med en sån här film, men jag vill nog påstå att det blir lite väl dumt på sina ställen. Lite småvidrigt blir det dessutom när alla karaktärer så kan få sin lilla stund där de får visa att de är bra människor, men sånt får man tyvärr oftast räkna med i familjefilmer. Lite anmärkningsvärt annars att killen som raggar på dottern i familjen kanske har det mest 90-taliga utseende som jag någonsin har sett. Det lägger jag nog till pluskontot tror jag, men det var aldrig tal om nåt annat betyg än en tvåa
Det syns tydligt att de fått arbeta med låg budget, men trots det tycker jag att den levererar. Kul att se Allison Mack och Mila Kunis i sina yngre dagar.
Skit.
Nja
Jag har alltid tyckt och kommer alltid att tycka att den här är hur rolig som helst!
UUUUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ....ge mig en hi...ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRGHHH...nk!
sluta