Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Alvin och gänget


Baserad på serien från 80-talet. Alvin, Simon och Theodore är tre ekorrar som håller på att samla in nötter till vintern. Deras träd blir nedhugget för att bli en julgran och hamnar till slut hemma hos Daves. Dave är en låtskrivare som aldrig lyckats trots flera års försök. Nu ska ekorrarna hjälpa honom på bästa möjliga sätt, för de kan även sjunga.


Originaltitel Alvin and the Chipmunks
Regissör Tim Hill
Manus Jon Vitti, Will McRobb, Chris Viscardi
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Jason Lee, Jane Lynch, Cameron Richardson, David Cross, Adriane Lenox, Veronica Alicino, Justin Long (röst), Matthew Gray Gubler (röst), Jesse McCartney (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2227
Filmnummer 57824

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av Stygga-Vargen
Jag blev lite sugen på att se den här filmen redan när den släpptes men av någon anledning dröjde det några år innan jag äntligen bestämde mig för att se den - och det är jag glad att jag ...   Läs mer »

Kommentarer


Rai
2018-10-26
Tack, men nej tack....
idaho1981
2018-07-14
Visst, lite söt och underhållande, men det är också allt. Historien och karaktärerna är inte mycket att hurra för tyvärr,

2017-01-04
En mysig barnfilm, men grejen att dessa chipmunks ska sjunga är en nackdel med filmen, annars är den bra.
Tatty
2016-12-04
En riktig gullig och rolig film med de super söta ekorrar. Filmen får mig att le och skratta. Gillar dem och deras namn.
Stygga-Vargen
2016-07-24
Älskar den! Klockren humor, bra story, bra musik och bra skådespelare! Dessutom är "chipmunkarna" väldigt snyggt animerade.
larsen1976
2015-05-27
Gäsp
Krille80
2014-12-21
Detta må vara välgjort när det kommer till jordekorrarna och Jason Lee gör sitt bästa men en sak står klart efter att sett denna film dvs. jag är allt för gammal för film som detta. Jag tycker det är synd att Jason Lee gör film som detta då han kan så mycket mer och passar i bra mycket bättre och coolare filmer.
Lotso
2014-07-18
I sin helhet en okej film. Handlingen är ganska så tam och extremt kliché strukturerad till punkt och prickar. Låtarna var ingen höjdare och "Chipmunksen" blev smått irriterande emellanåt. Men Jason Lee och David Cross gjorde okej ifrån sig, mest bara för dem är vilka dem är och jag är ett stort fan utav Jason Lee. Så dessa två gjorde filmen hållbar och sebar, samt en liten cameo från Jane Lynch. Om barn älskar Alvin and the Chipmunks lär de kanske få något underhållande från den, fast sen och andra sidan har jag inte sett serien så jag vet inte hur mycket den håller sig till dess källmaterial. Personligen fann jag inte den vara så hemsk som många säger att den är, även ifall den är långt ifrån bra.
dafreakish
2013-12-30
Kommersiellt dravel som precis som "badguyen" i filmen enbart har en agenda, att sälja så mycket som möjligt till så många barn som möjligt. Smutsigt, rätt billigt och de få gulliga bitarna faller bort i ytligheten i övrigt. Plus dock för Cross som den elaka skivbolagsbossen.
Virrpanna
2013-05-27
Trodde den skulle var sämre än den var. Tyckte filmen var lite småsöt.
Visa äldre kommentarer »