Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Always Be My Maybe


Alla antog att Sasha och Marcus skulle bli ett par ? utom Sasha och Marcus. När de träffas igen efter 15 år börjar de undra om det kanske ändå är värt ett försök.


Originaltitel Always Be My Maybe
Regissör Nahnatchka Khan
Manus Michael Golamco, Randall Park, Ali Wong
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Ali Wong, Randall Park, James Saito, Michelle Buteau, Vivian Bang, Keanu Reeves, Susan Park, Daniel Dae Kim, Karan Soni, Charlyne Yi, Lyrics Born, Casey Wilson, Miya Cech, Emerson Min, Ashley Liao, Jackson Geach, Anaiyah Bernier, Raymond Ma, Peggy Lu
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 153
Filmnummer 134503

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idaho1981
2021-05-29
Kliché efter kliché med tråkigt skådespeleri. Har redan förträngt den. Svag tvåa eller etta..
ShenLong
2021-05-25
väldigt oinspirerande handling. stereotyp romantiska-komedi. Men jag tyckte att humorn var förvånadsvärt rolig. säkert pga att det är ali wong och randall park som skrivit den. Eller så är asian-american comedy nytt för mig. om du ska slappna av lättsamt tugg . se den här istället för något annat.
Zok
2020-07-31
Ordinär romantisk komedi utan något extra. Delarna med Keanu är rätt kul, men i övrigt lättglömt.
StureStenhög
2019-12-31
En harmlös, men högst ordinär romantisk komedi. Man får precis det man väntar sig, och det utan någon större finess. Ali Wong står för en väldigt ensidig skådespelarinsats, men det är väl ändå ett hyfsat sympatiskt par vi får följa, och man undviker åtminstone den värsta sortens bottennapp som den här genren brukar kunna erbjuda. Filmen vaknar också till liv när Keanu Reeves dyker upp i ett kul inhopp. Just den här sortens självdistans gör det svårt att inte älska karln. Det är nog trots allt värt att se det här enbart för hans skull
mammene
2019-12-27
En okej romantisk komedi, som i viss mån kändes stolpig och då tänker jag mest på Ali Wong som var lite stelbent, kanske skulle stilen vara så och man försökte göra det lite annorlunda maybe. Men i det stora hela fungerade som underhållning en julkväll.
fridenpaden
2019-07-16
Bra romantisk komedi. Var orolig att Ali Wong inte skulle funka som skådis men hon gör ett bra jobb. Keanu-delen är helt klart den roligaste men med en romantisk komedi så ska det vara mycket drama och den delen klarar Wong och Park bra själva.
abnormal
2019-07-02
Väldigt trevlig romantisk komedi som engagerar och ger många skratt.
ulpe01
2019-06-25
“The man who embraces his mediocre nothingness shines greater than any”. Den här "Keanu Reeves" är helt underbar. Skön rulle som får extra poäng för Randall Parks rap och genidraget att få med Keanu på tåget. Ali Wong är underbar också.
Krille80
2019-06-10
Har du Netflix så har du säkert sett denna film. Om inte, vad väntar du på? Detta är en helt underbar romantisk komedi med genuint roliga scener och skådespelare i rollistan. Helt underbar är den. Filmen leverera dessutom en fantastisk överraskning i form av en välkänd skådespelare som spelar "sig själv". Så om du har minsta tanke på att se denna film så spoila inte dig själv genom att kolla trailern eller rollistan. Låt dig själv bli överraskad och njut.
robert_akesson
2019-06-03
Hög igenkänningsfaktor
Visa äldre kommentarer »