Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Amazons and Gladiators


Mitt i det forna och anrika Rom blir den tolvåriga flickan Serena vittne till när hennes by blir attackerad och förstörd av den ondskefulle guvernören Crassius och hans armé. Hennes föräldrar dödas och hon skiljs från sin syster. 10 år senare är Serena en slav och medan hon undviker en senators sexuella påstötningar råkar hon av misstag döda honom. Hon flyr och träffar på drottning Zenobia och hennes Amazonkrigare, som lär henne hur man använder ett svärd med dödlig noggrannhet – en färdighet som hon kommer att behöva när hon åter igen står öga mot öga med Crassius.


Originaltitel Amazons and Gladiators
Regissör Zachary Weintraub
Manus Zachary Weintraub
Genre Drama, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Patrick Bergin, Jennifer Rubin, Nichole Hiltz, Melanie Gutteridge, Rona Waddington, Wendi Winburn, Richard Norton, Mary Tamm, Janina Matiekonyte
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 229
Filmnummer 6222

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Brouhaha
2015-06-06
Haha, wow! Helt fantastiskt att den här ens fanns på Netflix. Sämre skådespel vet jag inte om jag någonsin sett på film. Amazoner och gladiatorer låter ju som alla mäns dröm, men det var fantastiskt uselt. De borde castat Lucy Lawless i huvudrollen istället, men det hade nog spräckt deras 1000 dollar-budget.
Almgren
2013-12-28
Jag vill att den ska vara bättre, men det är den ju inte.
Gordyal
2013-04-08
Klart underhållande och väldigt lätt att ta sig igenom. Självklart är den lite småfånig – precis som man kan förvänta sig – men den är rappt berättad. (7/15)
Djason
2012-08-10
Mycket mer b än så här kan det väl knappast bli. Stort plus dock till att den värdelösa barnskådisen som spelar Serena som barn bara är med i ca 5 min. Hon måste vara den sämsta barnskådisen genom alla tider.
Robkiller
2011-06-05
Helt otroligt kass regissör, rätt usla skådespelare och irriterande musik. Ändå svag för den här typen av filmer...
Heartofarebel
2009-12-23
En del mycket snygga kvinnor men fan så dålig likväl.
PolPut
2009-07-07
När jag blir diktator ska denna film användas som tortyr mot alla politiska fångar jag ska skaffa mig. Zachary Weintraub kommer därefter att infångas och straffas på ett högst förnedrande sätt och folket skola glädjas och uppnå extas.
UberGran
2008-11-03
Hahahahaha... Allvarligt talat, här har man tagit skrattretande till en helt ny nivå. Vi höll på att dö i soffan varje gång man fick se fasaden på Crassius palats (kolla blomurnorna från Rusta!).
Scrite
2008-07-24
Jag såg bara n tredjedel av filmen så det kanske är orättvist att betygstätta men jag är ändå övertygad om att 1 är det rätta betyget.
Dragonetheren
2008-01-24
Finns mycket utöver allt det dåliga i den här filmen som gör att den förtjänar en tvåa. Ettor är det filmer som hånar ett helt väsen som ska ha. Som A vs P.
Visa äldre kommentarer »