Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Amber Alert


När en grupp vänner bestämmer sig för att följa efter en bil som blivit efterlyst via en Amber Alert börjar allting gå fasansfullt fel.


Originaltitel Amber Alert
Regissör Kerry Bellessa
Manus Kerry Bellessa, Joshua Oram
Genre 2010-tal, Skräck, Thriller
Skådespelare Jasen Wade, Tom Murray (II), Summer Bellessa, Chris Hill, Caleb Thompson, Brooke Thompson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 101970

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DeLarza
2016-05-02
Ger inte heller så mycket för de tjatiga scenerna i bilen, men en nervkittlande slutfas och en hyfsat unik found footage-idé gör att jag ändå gärna vill ge den en svag trea.
filmfreak1
2015-06-29
Grym idé, utförandet är dock på tok för irriterande. Ändå tillräckligt spännande för att jag ska hålla uppe intresset filmen igenom.
TheHorrorfan
2015-01-02
Lutar faktiskt emot en svag 3a, men filmen var lite för seg för att få ett högre betyg. Vissa karaktärer är otroligt irriterande, framförallt Sam. Får bli en stark 2a.
Boondock_saint
2013-10-21
Visst, personerna beter sig kanske så som folk hade betett sig i verkligheten, men tjejen är så stört jävla jobbig att man vill slå henne på käften. Och jag tror inte på att ens polisen i Gällivare är så seg som polisen i den här filmen.
Frövigalning
2013-07-19
Lustigt nog var det killen jag störde mig på. Sitter och skriker hela tiden, gick inte att titta på den här filmen. Både jag och sambon blev galet irriterade.
Bima
2013-05-19
Har nog aldrig blivit så irriterad på en karaktär som tjejen i den här filmen, önskade jag kunde sträcka in händerna genom skärmen och skaka om henne så hon kunde vara tyst. Förstörde filmen helt, se den på mute så kanske den funkar. Kanske.