Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

America 3000


900 år efter det slutgiltiga kriget är mänskligheten tillbaka på stenåldern. Resterna av Amerika styrs av amazonstammar som håller män som slavar därför att det var män som krossade världen och efter kriget var det första friska barnet som föddes en kvinna. Men inte alla män är slavar och man försöker klara sig dag för dag och undvika att fångas in. Den man som fångas in blir antingen avelsdjur eller kastrerad för att användas som arbetare. Och alla väntar på att den mäktige Pre-Si-Dent ska återvända för att leda folket in i en ny era.


Originaltitel America 3000
Regissör David Engelbach
Manus David Engelbach
Genre Action, Äventyr, Science Fiction, 80-tal
Skådespelare Chuck Wagner, Laurene Landon, William Wallace (II), Victoria Barrett, Camilla Sparv, Sue Giosa, Galyn Görg, Shaike Ophir, Karen Sheperd, Ari Sorko-Ram, Ezra Dagan, Joanna Reis, Steve Malovic, Anat Zahor, Pierre Henry, Elki Jacobs
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 142
Filmnummer 15201

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2018-08-04
Skulle väl inte påstå att den här postapokalypsrullen är särskilt bra, men den underhåller i alla fall en del.
Gordyal
2017-05-20
En postapokalyptisk Ice Pirates. Har sina poänger, även om det är glest mellan dem. (5+/15)
dudson
2014-07-31
Vilket galenskap till film#) men ändå underhållande mitt i allt tokeri"
Bumbi78
2014-01-31
Charmig Post-Apocalypse som aldrig tar sig sälv på för stort allvar. Rockigt soundtrack, brudar hämtade direkt från 80-talet och en vrålande fattigmans-chewbacca. Många skatt blev det.
Raimo_1985
2012-08-29
Förutom Vrål den förskräcklige så säger jag bara: There's no Mr President here!! It's just Korven!!
kallewj
2012-03-05
Stenåldersmän som slåss mot kvinnor med pudelrocksfrisyrer i öknen i framtiden. Sådär.
Semiramis
2011-10-12
Det finns ganska många postapokalyptiska filmer från 80-talet som verkar väldigt lovande när man läser om dem, men tyvärr är produktionen ofta rätt kass, och detaljerna stör en hel del. Charmig, men en svag trea.

2011-09-25
Med glimten i ögat kommer man undan med mycket!
laserpikka
2011-08-30
En fantastiskt kurios film, en riktig b-film men ändå rätt ok foto, stunt och effekter. Att det sedan är någon sorts west-coast rock som sound track genom hela filmen känns bara underligare. Kan inte låta bli att gilla den. Om man är fan av genren måste man bara se denna!
karlmats
2011-08-12
Jag är lite tveksam men väljer till slut ändå att dela ut den gyllene 3an till detta. Postapokalyps är alltid intressant och här har man gjort ett oerhört ogenomtänkt framtidsscenario 900 år efter tredje världskriget vilket stundtals blir väldigt kul. Trots att det är ojämnt, framför allt inledningen är rätt seg, växer detta och det finns så pass mycket guldkorn att man ändå blir glad av helheten. T.ex har vi bland alla vanliga människor (med omkastad könsmaktsordning) av någon anledning en stor hårig mutant som heter Aaargh the Awful som stjäl en stereo och sätter på sig stormhatt. Han stjäl nästan hela showen men även en scen där en gyllene fejkpresident håller brandtal så en tjej ramlar ner från vakttornet får mig att skratta högt. Bra musik och som någon sa, när killen går fram och sparkar sand i ansiktet på en tjej är det oerhört roligt. Lite pärlvarning blir det här om man tar sig igenom inledningen. Halvnakna kvinnor i djurhudar kan heller aldrig slå fel, speciellt det lilla baitet i början som skulle paras med en av slavarna.
Visa äldre kommentarer »