American Flyers
Idrottaren Marcus övertalar sin instabile bror David att träna med honom inför en cykeltävling över Klippiga bergen. Men han berättar inte att han lider av en hjärntumör.

Originaltitel | American Flyers |
Regissör | John Badham |
Manus | Steve Tesich |
Genre | Drama, 80-tal |
Skådespelare | Kevin Costner, David Marshall Grant, Rae Dawn Chong, Alexandra Paul, Janice Rule, Luca Bercovici, John Amos, Jennifer Grey |
En tilltalande och trevlig film som håller på de hyggliga grabbarna även om den i sitt ämne är alltför lättvindig. Det är dock häftigt med en film där en sport som cykel står i fokus och med en Kevin Costner som var riktigt kul att se på film när han var yngre. Det är lätt att komma in i filmen och sympatierna hamnar direkt på rätt plats. 3+
Manuset har klare mangler arrrrghhhh! Nå det er sagt, arrrgghhh, så er den utrolig velfilmet, arrrgghhh, bra musikk og bra skuespillere, arrrgghhh. Så den kan få -4, arrrggghhhhhh.
Shit, jag ser min egen kommentar här för 6 månader sedan. En skam att inte fler hittat denna film, den gör mig alltid jätteglad. Det ÄR världens skönaste rulle.
Egentligen väldigt töntig, men den glider igenom lika lätt som bockstyrena.
Hittade soundtracket =D=D=D
Vart kan man hitta den då? Soundtracket är ju fantastiskt.
Av någon anledning har jag lyckats se denna film tre gånger på tre år. Måste nog gilla den även om jag inte vill erkänna det...
Faktiskt rätt underhållande, cykelscenerna är riktigt roliga.
Trea bara föra att jag cyklar själv