American Heart

Fängelsekunden Jack försöker få rätsida på sitt liv och skapa en framtid för sin son Nick. Det visar sig inte vara så lätt och skuggor från det förflutna dyker upp.

Originaltitel American Heart
Regissör Martin Bell
Manus Peter Silverman
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, 90-tal
Skådespelare Jeff Bridges, Edward Furlong, Lucinda Jenney, Don Harvey, Tracey Kapisky, John Boylan, Jayne Entwistle, Melvyn Hayward, Kit McDonough, Shareen Mitchell, Marcus Chong, Margaret Welsh

dudson
2017-04-08
Bridges och Furlongs far/son relation är grymt bra berättad. Resten av filmen är riktigt deppig och sunkig.

2015-06-17
Mycket fin far/son-relation gestaltad av Furlong och Bridges. Furlong är för övrigt magiskt bra här med sin mimik och subtila gester i sin ambivalenta roll gentemot fadern som han känner han inte helt kan lita på.

2012-05-16
Inte särskilt energiskt drama, men åtminstone sjunger Tom Waits en låt.
qosmio
2012-04-05
Alla slut måste inte va sockersöta!!!
Andy_B
2006-01-15
snörpet slut...
hardcore
2005-01-22
En av Jeff Bridges bästa filmer. Han och Edward Furlong är utmärkta som far o son. Roligast är när bridges är så där härligt självgod. Lite tråkigt slut bara.
zang
2005-01-04
jao, helt ok. gillar inte såna där slut bara =/

2004-03-29
bra
ray
2004-02-29
Väldigt starkt drama, med två utmärkta skådespelare. Kommer ihåg att den hade en nästintill obehaglig stämning.