Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

American Heist


James har en stor skuld till sin storebror Frankie efter att Frankie tagit på sig ett brott de begick tillsammans. Medan hans bror tjänar av sitt straff i fängelse jobbar James hårt för att få rätsida på sitt liv. Han får ett stadigt mekanikerjobb och försöker lappa ihop saker och ting med sin exflickvän Emily. När Frankie släpps ut på fri fot har han dragit på sig livsskulder till de som skyddat honom i fängelset, och eftersom de båda bröderna dessutom är i stort behov av pengar går de med på att råna en bank.


Originaltitel American Heist
Regissör Sarik Andreasyan
Manus Raul Inglis
Genre Drama, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Hayden Christensen, Adrien Brody, Jordana Brewster, Tory Kittles, Akon, Luis Da Silva Jr, Aaron V Williamson, Lance E Nichols, Joe Chrest, Carol Sutton, Elena Sanchez, John McConell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 168
Filmnummer 112534

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


deswhip
2018-03-11
Hyggligt castad och välspelad film men den försvinner helt i bruset, den är j*vligt ospeciell helt enkelt! Således egentligen inte värd att se. Jag tror filmskaparna verkligen försökt berätta en högkvalitativ, realistisk och spännande historia men lyckas inte med något av det. 2-
sodomiten
2018-03-07
Det känns som man har sett det här förut. En dussinfilm som man klistrat fast Adrien Brody o Hayden Christensens namn på.
Muskelkungen
2017-07-14
Ingen i den här filmen känns riktigt trovärdig. Detta deppiga drama är känslolöst, fult, långsamt, händelsefattigt och dessutom förutsägbart. Inga bra förutsättningar för en film. Väldigt svag tvåa. Dessutom tycker jag det är falsk marknadsföring att ha med ordet "heist" i titeln då det enligt min mening inte är en heistfilm.
Murvel48
2017-02-26
Det var visserligen bra spelat av Brody men det kryper i mig när jag ser såna odugliga, falska och klängande losers, som bara förstör för andra, som storebror Frankie. Ett ganska vanligt tema i film. Hur som helst var det så obehagligt att det drar ner betyget.
Hanness
2016-06-07
Usel.
Christofer
2016-05-29
Gick att kolla på fram till det slarviga slutet som var helt kass. Allt man byggde upp innan blev tillintetgjort (även om det inte var särskilt bra innan heller iofs).
Krusty
2016-04-02
Brody är så kass.
Howler19
2016-03-16
Länge en rätt skaplig film. Sedan kommer den stora rånscenen som rent ut sagt är otroligt ogenomtänkt. Sammantaget är skådespelarna betydligt bättre än filmen. Framförallt visar Christensen att han är tillbaka på allvar med ännu en riktigt fin prestation.
S_Griffon
2016-02-28
Tragisk film. Tyvärr lite för tjatig

2015-12-13
Man ser tydligt att det handlar om en regidebut. Slarvig regi rakt igenom. Castingen med Adrien Brody som tuffing är verkligen inte bra. Han är vanligtvis en duktig skådespelare, men han klarar absolut inte en roll som denna. Även i övrigt svagt skådespel, sannolikt även det till viss del beroende på en oerfaren regissör. Hafsigt ihopklippt film och manuset är obegripligt fylld med logiska luckor som känns så löjliga att man inte vet vad man ska tro. Trots allt det dåliga så var det faktiskt en ganska underhållande film. Men man ska inte behöva plocka av huvudet för att kunna uppskatta en film. Väldigt hastigt avslut helt utan känsla därtill. Godkänd, inte mer. 4/10
Visa äldre kommentarer »