1.3
1.3
Amphibious 3D
Skyler och Jack befinner sig vid en sjö i norra Sumatra för att leta efter förhistoriska exemplar. Märkliga saker börja hända då fler och fler personer försvinner, de misstänks ha blivit uppätna av en mystisk varelse från havsdjupet.

Originaltitel | Amphibious 3D |
Regissör | Brian Yuzna |
Manus | San Fu Maltha, John Penney, Somtow Sucharitkul, Brian Yuzna |
Genre | Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Michael Paré, Francis Magee, Janna Fassaert, Verdi Solaiman, Steven Baray, Dorman Borisman, Francis Bosco, Mikael Cakrawala Jehian, Timo Ottevanger, Joshua Pandelaki, Ida Jessica Peter, Ronald Reagen, Elke Salverda, Monica Sayangbati |
Undermålig monsterrulle inspelad i Indonesien där bla en svettig Michael Paré fightas med en effekt. Några kul och blodiga scener när denna skorpionräka anfaller, men verkligen inget att ha för övrigt.
Klass.
Hyfsat usel monsterfilm som ändå tar sig efter ett tag och blir lite intressant. Kassa skådisar, fula effekter och undermålig produktion... men får duga för den här gången.
Ibland är det svårt att vara förtjust i monsterfilmer. Kan iofs inte påstå att jag väntade mig något bra av den här, men ett coolt monster och några fina sekvenser med denna hade man väl hoppats på. Tråkig, ful, fruktansvärt skådespeleri och ett förbannat tråkigt monster. Sista scenen blir nästan lite bra, innan en miniskorpion hoppar ut ur skärmen...
No comments.