Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

An Evening With Beverly Luff Linn


Lulu Dangers otillfredsställande äktenskap tar en välbehövlig smäll när en mystisk man från hennes förflutna kommer till stan för att framföra en tillställning kallad 'An Evening With Beverly Luff Linn For One Magical Night Only.?


Originaltitel An Evening With Beverly Luff Linn
Regissör Jim Hosking
Manus Jim Hosking, David Wike
Genre Komedi, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Aubrey Plaza, Emile Hirsch, Jemaine Clement, Craig Robinson, Matt Berry, Zach Cherry, Sky Elobar, Jacob Wysocki, Sam Dissanayake, Maria Bamford, John Kerry, Russ Burd, Carl Solomon, Bettina Devin, Bruce Paz, Michael D Cohen, Gil Gex, Kirsten Krieg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 128643

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2019-06-23
Försöker alldeles för hårt och missar det mesta vilket gör det här till en absurd men dålig film. Dock de under speltiden fåtal gånger den träffar rätt i ton och manus, så är det genialt och fantastiskt roligt. Är faktiskt värd att se enbart för dessa utvalda ögonblick. Soundtracket är bra i sig själv men medvetet felplacerat.
Murvel48
2019-06-07
Skruvad utan att vara rolig. För många dåliga birollsinnehavare som spelar över på fel sätt.
Mother
2019-01-03
Tänk dig de ALLRA konstigaste karaktärerna i David Lynch-filmer som sällan är med mer än några ögonblick i hans filmer, men låt ALLA karaktärer vara sådana HELA TIDEN så att Aubrey Plaza som normalt spelar "den konstiga" plötsligt är den normalaste personen i hela filmen, samt låt alla dessa spela i en komedi med awkward-humor i stil med Napoleon Dynamite och du har den här filmen. Kvart-tjugo minuter för lång kanske.
LenWidleheyt
2018-12-02
Jävligt skum, och inte helt lätt att tycka om. I samma anda som Napoleon Dynamite eller Eagle vs. Shark. En shaggy dog story som jag inte alls vet vad jag ska tycka om förrän slutet, som är en fullträff för mig.
Spidde
2018-10-20
Ja, vad fan ska man säga? För typ tio år sen, när Napoleon Dynamite fortfarande var het kom det en del filmer i den här stilen men nu var det ett tag sen. Den här är kanske tjugo minuter för lång och lite seg emellanåt, men det vägs upp alla vidriga kläder och konstigheter. Gillar du filmer som Napoleon och Gentlemen Broncos kommer du nog uppskatta den här också, trots att den är långtifrån lika bra. Innehåller några väldigt minnesvärda och fnissiga scener!