Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Anchorman


En snobbig nyhetsreporter på 70-talet paras ihop med en ambitiös, kvinnlig kollega som faktiskt är en duktig journalist. Han kommer då till en störande upptäckt: hans perfekta frisyr och mustasch och förmågan att kunna läsa innantill från en teleprompter kanske inte är gott nog åt hans tv-station i San Diego, Kalifornien.


Originaltitel Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Regissör Adam McKay
Manus Will Ferrell, Adam McKay
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, David Koechner, Fred Willard, Chris Parnell, Kathryn Hahn, Fred Armisen, Seth Rogen, Vince Vaughn, Jack Black, Luke Wilson, Ben Stiller, Tim Robbins, Danny Trejo, Paul F Tompkins, Bill Kurtis (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11754
Filmnummer 19987

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av
Saturday Night Live har som ingen annan TV-show utgjort grogrund för mängder av USA:s främsta komediaktörer: Bill Murray, Steve Martin, Eddie Murphy, Chevy Chase, Mike Myers, Chris Farley… listan...   Läs mer »

Kommentarer


yrkeschaufföre
2019-07-13
Den är nog roligare som en massa klipp än som film, men jag älskar Paul Rudd och det är många snygga miljöer och när den är rolig är den verkligen rolig!
Trangor
2018-05-03
Har försökt att se den tre gånger utan att lyckas komma längre än en kvart.
antoneliasson
2018-03-17
Blir riktigt dålig runt 30-minutersmärket, men sedan bättre. Många scener efter det träffar helt rätt och blir riktigt roliga. Rekommenderar att den ses med ett finger på snabbspolningsknappen.
Murvel48
2016-12-28
Stark etta!
wasteoftime
2016-10-27
Det här är en film, jag aldrig riktigt förstått mig på dess storhet. Jag har nog sett den tre eller fyra gånger nu, och vissa saker i den är verkligen roliga, inte minst Steve Carrell, som gör en klockren tolkning av "Brick". Men på det hela taget, är det rätt trist alltså. Man får väl ge det lite tummen upp för att försöka göra något slags statement I jämlikhetsfrågan. Det är absolut inte dåligt, men inte bra heller, 0,2 på SH-skalan blir slutbetyget, och ett halvroat leende.
gjoob
2016-08-07
Fantastiskt rolig ibland, inte alls rolig vissa stunder. Kul med alla välkända ansikten som dyker upp i parti och minut och musikinslagen var ju hysteriska. Landar någonstans mellan tre och fyra.
Tatty
2016-05-01
Nja, trodde den skulle vara rolig men den var bara lagom fjantig och överdrivet. Inte jätte dålig film men ingen film i min smak. Gillar Will Ferrell mycket men han var småtråkig i filmen.
simoningebrand
2016-02-29
Klassisk komedi, extremt citatvänlig!
Rehn108
2016-02-21
Ett populärt nyhetsankare får konkurrens från en kvinna, komplikationer uppstår. En handfull minnesvärda skämt och Steve Carell som är toppen, men annars vet jag inte. Nej jag är lite besviken.
TimBuckley
2016-02-16
(rek 3a) Några små skratt och leenden här och var. Men i och med att filmen inte har annat än det att bjuda på så håller inte helheten.
Visa äldre kommentarer »