2.4

Säg aldrig aldrig

En egocentrisk fastighetsmäklares liv vänds upp och ner när han blir introducerad för hans barnbarn som han inte ens visste att han hade.

Originaltitel And So It Goes
Regissör Rob Reiner
Manus Mark Andrus
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Michael Douglas, Diane Keaton, Sterling Jerins, Annie Parisse, Rob Reiner, Albert Jones, Yaya DaCosta, Paloma Guzmán, Frances Sternhagen, Andy Karl, Frankie Valli, David Aaron Baker, Theo Stockman, Austin Lysy, Michael Terra, Sawyer Tanner Simpkins

dudson
2022-01-10
En roll där verkligen Douglas briljerar! Hans smått kufiska/arroganta still går hem i en annars så stel trist.pk-miljö. Diggar när han skjuter hunden med ett paint-ball gevär heehee#). Förövrigt många sköna kommentarer om folks mesiga sätt- Douglas levererar dräpande. Annars ett fel val utav kvinnlig huvudroll.(Tycker stackars Michael kunde fått nått vackrare att ragga på). Till handlingen så är den mer än tunn. Riktigt kass egentligen.
okidoki
2021-07-26
Charmig och gillade miljön
92axha10
2018-02-25
Vad kan man säga. Inget nytt men helt okej.
Salvation_Mind
2015-05-12
Rätt tråkig film - svag tvåa knappt godkänd.
snyltare
2015-01-27
Lite platt och vanlig. Jag som älskar Rob Reiner får nog medge att det känns som att den här filmen är gjort på rutin.
asasae
2015-01-24
En söt film!
larox
2015-01-23
tycker filmen är ovanligt charmig och anser att man lyckats övervinna klyschor på ett elegant och charmerande sätt. Michael Douglas gör en strålande rolltolkning. Trivsam och charmig!
StregaLuna
2014-11-02
Detta är en sån film där de bästa av filmen finns i trailern. hade hoppas på en mer rolig film.. men tyvärr var denne inte de.
kervisch
2014-11-02
2 av 5. Funkar att se.
Dixon
2014-10-31
Jag skrattade några gånger och tyckte filmen var småmysig. Den får en trea, kanske lite oförtjänt, men jag blev på gott humör.